Neler Yeni

Ssd li pc ye eski hdd yi takma

asamibas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ahmet sami
Suan yeni topladığım (6 aylik) pc me eski pc deki harddiski takmak istiyorum eski pc de oyle duruyor içinde hicbirswy yüklü degil sadece win 10 yüklü yeni pc ye takmak istiyorum performanstan kayıp vs yaşar mıyım yoksa aynı hızda devam mı ederim win 10 harddisk de de var benim ssd deki ile karışır mi bilmiyorum cevaplarınızı bekliyorum

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Suan yeni topladığım (6 aylik) pc me eski pc deki harddiski takmak istiyorum eski pc de oyle duruyor içinde hicbirswy yüklü degil sadece win 10 yüklü yeni pc ye takmak istiyorum performanstan kayıp vs yaşar mıyım yoksa aynı hızda devam mı ederim win 10 harddisk de de var benim ssd deki ile karışır mi bilmiyorum cevaplarınızı bekliyorum
dönüştürücü lazım sanırsam

java

80+ Bronze
Performans kaybı yaşamazsınız ve biostan ssd den boot edeceği için sorun olmaz windows açıldıktan sonra o hdd biçimlendirirsiniz her şey gider.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Windows'ların karışması diye bir şey yok ama HDD'i takınca HDD'deki Windows'un açılmaması için Boot menüsünden SSD'yi seçmek lazım.
Onun dışında HDD arızalı olmadığı sürece SSD'yi etkilemez.

asamibas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
ahmet sami
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Performans kaybı yaşamazsınız ve biostan ssd den boot edeceği için sorun olmaz windows açıldıktan sonra o hdd biçimlendirirsiniz her şey gider.
Hocam peki bu biçimlendirmeyi sadece harddisk e yapabiliyor muyum çünkü harddisk silinebilir ama ssd nin silinmesini istemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,173
Üyeler
166,167
Son üye
memoroketparmak
Top Bottom