Neler Yeni

Ssd min ömrü bitti mi ?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
az önce ssd nin sağlığını merak ettiğim için ssd nin yazılımını indirdim test yaptım sonuçlar bu şekildeydi
Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Aslıntısı.PNG

birde Hard disk senital ile test yapıyım dedim ama bana nedense hiç doğru veriyormuş gibi gelmedi
hd senital.PNG

birde ben geçen günlerde hd tune ile test yapmıştım hiçbir sorun bulamamıştı ssdmi değiştirmem lazımmı
edit;SSD 2 senelik içinde sadece windows kuruluydu birde 5 6 gb lık 1 2 tane oyun vardı eskiden ama şuan yok

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
az önce ssd nin sağlığını merak ettiğim için ssd nin yazılımını indirdim test yaptım sonuçlar bu şekildeydi
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
birde Hard disk senital ile test yapıyım dedim ama bana nedense hiç doğru veriyormuş gibi gelmedi
Alıntıyı görüntüle
birde ben geçen günlerde hd tune ile test yapmıştım hiçbir sorun bulamamıştı ssdmi değiştirmem lazımmı
edit;SSD 2 senelik içinde sadece windows kuruluydu birde 5 6 gb lık 1 2 tane oyun vardı eskiden ama şuan yok
Crystaldiskinfo'dan bakar mısın?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Crystaldiskinfo'dan bakar mısın?
onuda bakmıştım fakat ondada şöyle bir sıkıntı var bende %olarak göstermiyor sadece iyi diyor ssd yede hdd yede % göstermiyor haatta onun için az önce konu bile açmıştım :D

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
onuda bakmıştım fakat ondada şöyle bir sıkıntı var bende %olarak göstermiyor sadece iyi diyor ssd yede HDD yede % göstermiyor haatta onun için az önce konu bile açmıştım :D
Dikkat demiyorsa %90'ın altında olmadığını söylüyor

BMW_M4

80+ Bronze

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Sıkıntı yok o zaman kendi uygulaması sorunludur.
aslında ssd ye fw update gelmiş fakat yapamam onu yapsam belki düzelebilir yapamamamın sebebide fw update yaptıktan sonra ssd yi biçimlendiriyor

Top Bottom