https://www.vatanbilgisayar.com/cru...b-s-3d-nand-ssd-okuma-540mb-yazma-500mb-.html bu ssdHangi SSD'yi kullanıyorsun? SATA bir SSD'ye göre bir problem gözükmüyor.
Değerleriniz normal fakat o SSD sorunlu.
SSD kronik sorunlu.nasıl yani anlamadım
Sahip olduğunuz SSD kronik sorunlu. Okuma hızı iyi ama yazma hızı 1 tık düşük çıkmış.nasıl yani anlamadım
Bir sıkıntı yok. Test sırasında sıcaklığını kontrol edin birde.şuan test bitti ama test sırasında bilmiyorum 30 derece
Sahip olduğunuz SSD kronik sorunlu. Okuma hızı iyi ama yazma hızı 1 tık düşük çıkmış.
birdaha test edeyim bakalım kaç olucak sıcaklıkBX500 ısınma sorunu olan bir model. Sizdeki ısınmıyorsa dert edilecek bir durum yok. Testi yaparken bir yandan CrystalDiskInfo ile sıcaklığını kontrol edebilirsin. 50 derecenin üstüne çıkmadığı sürece bir problem yok demektir.
48 derece ne arrtı ne azaldı bile 3 yıldır kullanıyorm 5000 saat çalışmışBir sıkıntı yok. Test sırasında sıcaklığını kontrol edin birde.
test sırasında baktım 48 derece ne arrtı ne azaldıBX500 ısınma sorunu olan bir model. Sizdeki ısınmıyorsa dert edilecek bir durum yok. Testi yaparken bir yandan CrystalDiskInfo ile sıcaklığını kontrol edebilirsin. 50 derecenin üstüne çıkmadığı sürece bir problem yok demektir.
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022 Architecture x86/x64/ARM64...crystalmark.info
48 derece ne arrtı ne azaldıKrşm 980 Pro kronik sorunlu.
Testi yaparken SSD kaç derece?