kiractly 80+ Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 42 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim Kıraç Atalay Instagram kiractly Steam zykro Discord kıraç#808 27 Mart 2022 #1 normalde ssdm netac 480 gb 560/520 fakat son zamanlarda okuma yazma hızı çok düştü. sebebi nedir? Ekler resim_2022-03-27_142534.png 24.8 KB · Hit: 63
DerratiX 80+ Platinum Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 19,573 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 13,535 Konum Ankara İsim Eren İlgilendiği Kategoriler karışık Instagram @sshintori Steam shiori Discord poxy_ 27 Mart 2022 #2 Bios güncel mi? Firmware update varsa yaptınız mı? Crystal Disk Infodan sağlığına bakın.
🃏 🃏JOKER🃏 80+ Platinum Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 14,479 Dahası Reaksiyon skoru 36,590 Konum Realhas hoca için adalet istiyoruz İsim Mert Can Ergün 27 Mart 2022 #3 @HP Kullanıcısı
kiractly 80+ Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 42 Dahası Reaksiyon skoru 11 İsim Kıraç Atalay Instagram kiractly Steam zykro Discord kıraç#808 27 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 DerratiX yazmış: Bios güncel mi? Firmware update varsa yaptınız mı? Crystal Disk Infodan sağlığına bakın. Devamı için tıklayın... ikisini de nasıl yapacağımı bilmiyorum. bios için anakartım biostar b450m. onun sitesinden bios driverı mı bulmam gerek? sağlığını %79 olarak gösteriyor.
DerratiX yazmış: Bios güncel mi? Firmware update varsa yaptınız mı? Crystal Disk Infodan sağlığına bakın. Devamı için tıklayın... ikisini de nasıl yapacağımı bilmiyorum. bios için anakartım biostar b450m. onun sitesinden bios driverı mı bulmam gerek? sağlığını %79 olarak gösteriyor.
DerratiX 80+ Platinum Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 19,573 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 13,535 Konum Ankara İsim Eren İlgilendiği Kategoriler karışık Instagram @sshintori Steam shiori Discord poxy_ 27 Mart 2022 #5 Bios Güncelleme Nasıl Yapılır? Windows 10 için Bios güncelleme nasıl yapılır sorusunu tüm adımlarıyla birlikte Webtekno'da anlattık. Bios güncellemesiyle ilgili haberimiz sizlerle. www.webtekno.com Firmware hakkında bilgim yok. Birçok SSD'nin kendi uygulaması var ama, netacta var mı bilmiyorum.
Bios Güncelleme Nasıl Yapılır? Windows 10 için Bios güncelleme nasıl yapılır sorusunu tüm adımlarıyla birlikte Webtekno'da anlattık. Bios güncellemesiyle ilgili haberimiz sizlerle. www.webtekno.com Firmware hakkında bilgim yok. Birçok SSD'nin kendi uygulaması var ama, netacta var mı bilmiyorum.
HP Kullanıcısı 80+ Bronze Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 768 27 Mart 2022 #6 NETAC keşke almasaydınız. Bilmediğiniz modeli almayın. 2- O model'in kronik sorunlu olup-olmadığinı bilmiyorum. (Bir kişi sıcaklık sorunu yaşamış) Çözüme gelelim; CrystalDiskİnfo ile sıcaklık kontrolü yapın. Hard Disk Sentinel ile sağlık kontrolü yapın. SSD'nin yazılımı varsa / Firmware güncellemesi yapın. Eğer bunları yapmanıza rağmen test düşük çıkıyorsa SSD'niz kronik sorunludur.
NETAC keşke almasaydınız. Bilmediğiniz modeli almayın. 2- O model'in kronik sorunlu olup-olmadığinı bilmiyorum. (Bir kişi sıcaklık sorunu yaşamış) Çözüme gelelim; CrystalDiskİnfo ile sıcaklık kontrolü yapın. Hard Disk Sentinel ile sağlık kontrolü yapın. SSD'nin yazılımı varsa / Firmware güncellemesi yapın. Eğer bunları yapmanıza rağmen test düşük çıkıyorsa SSD'niz kronik sorunludur.