Neler Yeni

Yardım Ssd öldü mü nasıl anlayabillirim

Xeracula

80+ Bronze
hocam bellek kalitesine göre değişir bimden aldığınız x marka bi ssd ile en baba markanın pahalı bir belleği aynı değil birisi 500 tb ömrü varsa diğerinin 50 tb ömrü olur bu ömüre görede sağlığı düşer artar
çok üst kalite bir şey alırsan kolay kolay sıkıntı çıkarmaz zaten, kioxia v1, mld nin çoğunluk tarafından alınan giriş orta seviye ssd lere demiştim zaten

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
mecit burak kılıç
çok üst kalite bir şey alırsan kolay kolay sıkıntı çıkarmaz zaten, kioxia v1, mld nin çoğunluk tarafından alınan giriş orta seviye ssd lere demiştim zaten
kioxianın m2 sini kullanıyor 2 küsür yıldır sağlığı 91 hızında gram değişim yok

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
Test yapabileceğim başka bir program var mı

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
o kadar da oluyor mu 1 desen anlarımda 0 gerçekten ölmüştür bence
Yazılım bu, ömrü tahmini yazma kapasitesine göre hesaplıyor. Firmanın 500TB yazar dediği diske 500TB yazınca ömür %0 oluyor, illa disk bozulur diye bir şey yok ömrünün 6 katını yazıp bozulmayan diskler bile olabiliyor. Zaten SSD ler genelde elektrik kesintisi dandik bileşen gibi sebeplerle bozuluyor, çip ömrünü doldurduğu için bozulan %1 bile değildir.

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
Yazılım bu, ömrü tahmini yazma kapasitesine göre hesaplıyor. Firmanın 500TB yazar dediği diske 500TB yazınca ömür %0 oluyor, illa disk bozulur diye bir şey yok ömrünün 6 katını yazıp bozulmayan diskler bile olabiliyor. Zaten SSD ler genelde elektrik kesintisi dandik bileşen gibi sebeplerle bozuluyor, çip ömrünü doldurduğu için bozulan %1 bile değildir.
ssd de sorun varsa mavi ekrana neden olur mu mavi ekran verdiğinde kernel security check failure durdurma kodu yazıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom