SSD Önerisi yapabilirmisiniz ?

Reaksiyon skoru
94
Arkadaşlar iyi akşamlar. Kronik sorunlu SSD konusunu inceledim ordakiler haricinde başka SSD lerde de bir fikrim yok. F/P ssd si arıyorum asıl olayım bu. Bütçe konusunda çok bir şey kalmadı ne yazikki 200-400 TL arasında bir SSD arıyorum 240 / 480 / 500 GB lik önerilerinizi sunarsaniz çok memnun olurum mümkünse 240 GB liklar (uygun olacağı için).

Samsung 860evo serisi 240gblık
5yıl garantisi var (150tbw sanırım sınırı var)
F/P değildir ama kronik sorunu yok ve 5 yıl garanti gayet iyi

Bütçe dostu bu iki SSD öneririm;
BX500 ve WD Green serisi.

Samsung 860evo serisi 240gblık
5yıl garantisi var (150tbw sanırım sınırı var)
F/P değildir ama kronik sorunu yok ve 5 yıl garanti gayet iyi
Evet bu ürünün garantisi ve verdiği değerleri olsun gayet iyi fakat fiyatı dediğin gibi 240 için biraz fazla gibi

Evet bu ürünün garantisi ve verdiği değerleri olsun gayet iyi fakat fiyatı dediğin gibi 240 için biraz fazla gibi
50 100tl daha az verip 3 yıl sonra bozulacaksa 100tl fazla veririm uzun süreli olur böyle bakış açım olduğu için bunu tercih ettim memnunum 1 2 yıldır kullanıyorum gayet iyi gidiyor şuanlık

Sandisk kronik sorunlu onun haricinde 480 lik olan fiyatı da verdiği degerler de gayet iyi ama markayı duymadım hiç güvenilir mi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe dostu bu iki SSD öneririm;
BX500 ve WD Green serisi.
Bx500 en mantıklısı sanırım kronik sıkıntısı geçti yazmışlar forumda aldıktan sonra ne yapmak lazım sorununu gidermek icin

Sandisk kronik sorunlu onun haricinde 480 lik olan fiyatı da verdiği degerler de gayet iyi ama markayı duymadım hiç güvenilir mi ?
Bende duymadım fakat bu tarz bir ssd almanızı önermiyorum 2 yıl sonra bilgisayarı zaten bırakmayı düşünüyorsanız alabilirsiinz.

Bende duymadım fakat bu tarz bir SSD almanızı önermiyorum 2 yıl sonra bilgisayarı zaten bırakmayı düşünüyorsanız alabilirsiinz.
Peki bilmediğim için soruyorum birşeyi hem HDD hem SSD yi kullanicam HDD ye kurduğum oyunlari açarken SSD den yararlanabiliyor muyum ? Windows u kursam sadece SSD ye gerisini HDD ye kursam SSD den Windows harici faydalanamazmiyim

Sandisk sorunlu değil ki. Patriot iyi bir marka.
Bilgili kişiler okuma yazma hızını elestirmisler. Başka bir arızası yok ama yinede insan kağıt üstündeki performansı almak ister

Sandisk sorunlu değil ki. Patriot iyi bir marka.
Sorunlu değil kronik sorunu var

Peki bilmediğim için soruyorum birşeyi hem HDD hem SSD yi kullanicam HDD ye kurduğum oyunlari açarken SSD den yararlanabiliyor muyum ? Windows u kursam sadece SSD ye gerisini HDD ye kursam SSD den Windows harici faydalanamazmiyim

Bilgili kişiler okuma yazma hızını elestirmisler. Başka bir arızası yok ama yinede insan kağıt üstündeki performansı almak ister
Şöyle ssd olan şeyler ssd'de çalışıyor hdd olan şeyler hdd'de çalışır

Geri