Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
Fiziksel hasar görmüş. Garantisi varsa bence gönderin. Fabrika kaynaklı oluyor bunlar.Ekran görüntüsü atsan?
benimki nasıl?
Fiziksel hasar görmüş. Garantisi varsa bence gönderin. Fabrika kaynaklı oluyor bunlar.Ekran görüntüsü atsan?
benimki nasıl?
180 gün idare etsin yeter. Yeni sisteme geçeceğim hayırlısıyla.Fiziksel hasar görmüş. Garantisi varsa bence gönderin. Fabrika kaynaklı oluyor bunlar.
Herhalde dayanır. Adam akıllı SMART verileri bile yok. Marka model bile yazmıyor.180 gün idare etsin yeter. Yeni sisteme geçeceğim hayırlısıyla.
Dayan ssd dayan!
Hi levelin ultra olması lazım. Babam aldıydı. Hd tune sağlık testi yapıyorum şuan arkada bir kaç program ders vb. Açık. Bir etkisi olmaz diye düşündüğüm için testi başlattım yarıladı hiç kırmızı yok.Herhalde dayanır. Adam akıllı SMART verileri bile yok. Marka model bile yazmıyor.
Quick scan açmayın.Hi levelin ultra olması lazım. Babam aldıydı. Hd tune sağlık testi yapıyorum şuan arkada bir kaç program ders vb. Açık. Bir etkisi olmaz diye düşündüğüm için testi başlattım yarıladı hiç kırmızı yok.
Otomatik kapalıydı zaten. Tik görünmüyor.Quick scan açmayın.
Daha hızlı tarıyor ama %90 hatalı tarıyor.Otomatik kapalıydı zaten. Tik görünmüyor.
One?
Anladım, test bitince buraya yazarım. Teşekkürler.Daha hızlı tarıyor ama %90 hatalı tarıyor.
Daha hızlı tarıyor ama %90 hatalı tarıyor.
Bir şey çıkmadı. Yapmam gereken başka bir test var mı?Bad sector'un SSD hali gibi bir şey. HDTune'den test yap acaba hata tespit edecek mi merak ettim.
Sıkıntı yok gibi belki de olabilir. SMART da önemli kısımlar olmayınca bir şey diyemiyorum.Anladım, test bitince buraya yazarım. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir şey çıkmadı. Yapmam gereken başka bir test var mı?
Smart da sata2 ye bağlı olduğu için az veri yazıyor olabilir mi? Şuan laptopun sata 2 portuna takılı ssd.Sıkıntı yok gibi belki de olabilir. SMART da önemli kısımlar olmayınca bir şey diyemiyorum.
Okuma yazma hızları nasıl?Anladım, test bitince buraya yazarım. Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir şey çıkmadı. Yapmam gereken başka bir test var mı?
Sata 2 ye bağlı olduğu için 300 den fazla veremiyor o yüzden okuma yazma hızı çok bir şey ifade etmeyecektir.Okuma yazma hızları nasıl?
https://hizliresim.com/wtd0ap Hocam nerden girecektik ?Tamam gönderin buraya.