arifgngr11
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 198
330 gb boş yer vardiskin dolu olabilirmi
sadece steam üzerinde mi bu sorun?bilgisayarıma uzun zaman sonra cs yüklemek istedim ama dosya doğrulaması başlayınca baktım ki ssd saniyede 2 mb'lara kadar düşmüş. Bunun sebebi nedir bayadır oynamıyordum işten vaktim olmuyordu. Bu durumu nasıl çözebilirim ? yardımcı olursanız sevinirim.
hayır crystaldiskmark tan baktım orada da aynı hızlarda seyrediyor. masraf çıkaracak sanırım belli oldusadece steam üzerinde mi bu sorun?
öyle deme belki sürücüsündedir sorun olabilir benzer bi tecrübem vardı .d neyse ssdi marka model nedir ayrıca hdd sentinel indirsene bi sağlığına bakhayır crystaldiskmark tan baktım orada da aynı hızlarda seyrediyor. masraf çıkaracak sanırım belli oldu![]()
indiriyorum şu anda bakacağım sağlığına. sürücüde nasıl bir sorun olabilir ?öyle deme belki sürücüsündedir sorun olabilir benzer bi tecrübem vardı .d neyse ssdi marka model nedir ayrıca hdd sentinel indirsene bi sağlığına bak
benzer bi durum yaşamıştım bendeki ssd laptop için uygulması yok ondan baya sıkıntı yaşamıştım sürücüsünden her pcyi açtığımda ssd sürücüsü düzeltiliyor hatası alıyordum windowsun ayarlarından ssdnin sürücüsünü açamıyor biçimlendiremiyordum bile sonra formatla anca çözdüm böyleyken ssd performansta vermiyordu doğru düzgün ama hata bendeydi sürücü hatalı kuruldu benden dolayıindiriyorum şu anda bakacağım sağlığına. sürücüde nasıl bir sorun olabilir ?
Alttaki sürücü oyunları kurduğum ve şu anda yüklemeye çalıştığım sürücü iyi durumda görünüyor ama windowsu kurduğum ssd ölmek üzerebenzer bi durum yaşamıştım bendeki ssd laptop için uygulması yok ondan baya sıkıntı yaşamıştım sürücüsünden her pcyi açtığımda ssd sürücüsü düzeltiliyor hatası alıyordum windowsun ayarlarından ssdnin sürücüsünü açamıyor biçimlendiremiyordum bile sonra formatla anca çözdüm böyleyken ssd performansta vermiyordu doğru düzgün ama hata bendeydi sürücü hatalı kuruldu benden dolayı
oyun kurduğunuz ssd nedir? hemen formata gerek yok tamam format genel olarak bi çözüm yazılımsal şeyler için ama bilgilerin varsa hemen yapmaAlttaki sürücü oyunları kurduğum ve şu anda yüklemeye çalıştığım sürücü iyi durumda görünüyor ama windowsu kurduğum ssd ölmek üzerene yapmam gerek formatlamalı mıyım ?
markasını hatırlamıyorum yaa çok zaman oldu alalıoyun kurduğunuz ssd nedir? hemen formata gerek yok tamam format genel olarak bi çözüm yazılımsal şeyler için ama bilgilerin varsa hemen yapma
anladım bilgisayarım kısmına girip sorun yaşadığınız ssdnin üzerine gelin özellikelr diyin araçalr diyin ilk olarak hata denetimi diyip sürücüyü tarayınmarkasını hatırlamıyorum yaa çok zaman oldu alalı
tarandı hiçbir sorun bulunamadı diyor.anladım bilgisayarım kısmına girip sorun yaşadığınız ssdnin üzerine gelin özellikelr diyin araçalr diyin ilk olarak hata denetimi diyip sürücüyü tarayın