Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
peki soğutucu takmak mantıklı mı sizce veya böyle devam edeyim mi herhangi bir takılma donma yapmıyorAynı SSD'ye sahibim 55 derece normal soğutucu olmayan SSD için.
Anakart nedir? Bütçe varsa takılabilir bende de soğutucu yok ama soğutucu takma planım var. İnternette satılıyor M.2 SSD soğutucuları ancak bana soracak olursanız çok aşırı gerekli değil gibi.peki soğutucu takmak mantıklı mı sizce veya böyle devam edeyim mi herhangi bir takılma donma yapmıyor
Anakart nedir? Bütçe varsa takılabilir bende de soğutucu yok ama soğutucu takma planım var. İnternette satılıyor M.2 SSD soğutucuları ancak bana soracak olursanız çok aşırı gerekli değil gibi.
bu olması lazım 2 ekran kartı slotluAsus TUF B450M-Plus Gaming AMD B450 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF B450M-Plus Gaming AMD B450 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bütçe varsa takılabilir bende de soğutucu yok ama soğutucu takma planım var. İnternette satılıyor M.2 SSD soğutucuları ancak bana soracak olursanız çok aşırı gerekli değil gibi.