SSD soğutucu alınmalı mı?

matx anakartım ve 3 fanlı kalın soğutuculu ekran kartının arasına ne soksam niye düşünüyorum ben hala m2 almadım ısı ve hız dert ya
matx'de de standart aradaki boşluk benle aynı miktarda yerin olur. gpu'da çok kalın benim 9070xt nitro plus. Aslında sıcaklık çok da dert değil 60 derecede de 20 sene salsak çalışır ssd. Biraz keyfi taktım ben.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arctic Liquid Freezer 360 PRO'da SSD soğutmak için soğutma vardı diye hatırlıyorum hocam doğru mu?
öyleydi sanki de o 1 senede bozuluyor diyorlardı, ssd için değil de mosfetler için daha çok o fan. Sıvı soğutma mekaniklerine çok hakim değilim açıkçası bende devasa bir hava soğutma var o ısı yayıyor ondan ısınıyor ssd. Bence dediğin sıvı soğutmada bu derecelere çıkmaz ssd.

matx'de de standart aradaki boşluk benle aynı miktarda yerin olur. gpu'da çok kalın benim 9070xt nitro plus. Aslında sıcaklık çok da dert değil 60 derecede de 20 sene salsak çalışır ssd. Biraz keyfi taktım ben.
50 60da dursa banada kafii de ben pcde ısı konusunda çok çektim 7500fim 90 derece 5070im 80 dereceyi görüyordu default halleriyle UV yaparak şuan düzelttim sorunu ekran kartı fullde 70 işlemci fullde 75 görüyor max araya bi m2 lazım sistemdeki sata ssdler yetmiyo takılma oluyo

Millet cpu gpu bottleneck yiyo ben ssd :D

50 60da dursa banada kafii de ben pcde ısı konusunda çok çektim 7500fim 90 derece 5070im 80 dereceyi görüyordu default halleriyle UV yaparak şuan düzelttim sorunu ekran kartı fullde 70 işlemci fullde 75 görüyor max araya bi m2 lazım sistemdeki sata ssdler yetmiyo takılma oluyo

Millet cpu gpu bottleneck yiyo ben ssd :D
aaa sata çekilmez abi m2 ssd'ye en kısa zamanda geçmelisin. Çok sıcakmış senin parçalar. kasada hava akışı acayip önemli istersen kasanın resmini at varsa önerebileceğim bir şey önereyim.

öyleydi sanki de o 1 senede bozuluyor diyorlardı, ssd için değil de mosfetler için daha çok o fan. Sıvı soğutma mekaniklerine çok hakim değilim açıkçası bende devasa bir hava soğutma var o ısı yayıyor ondan ısınıyor ssd. Bence dediğin sıvı soğutmada bu derecelere çıkmaz ssd.
Hocam bende MSI MPG P13 var. Sıcaklık bu şekilde Samsung 990 PRO normal mi?

1766948559542.webp

aaa sata çekilmez abi m2 ssd'ye en kısa zamanda geçmelisin. Çok sıcakmış senin parçalar. kasada hava akışı acayip önemli istersen kasanın resmini at varsa önerebileceğim bir şey önereyim.
Corsair'in 480T sorunun kasada olduğunu sanmıyorum şuan normal düzeyde seyir ettiğime göre :D maxlar test yüzünden ve evet satadan acil kurtulmam lazımda elde para yok uygun fiyatlı bir şey yakalasam çekicem isteğim 2 tb (en azından 1) yüksek hızlı gen 4 bi ssd yakalamakta bilmiyorum heatsinkle sığar mı diye tereddütteyim sendekinin 2liğini alacaktım yetişemedim kampanyaya
1766948603084.webp

heatsinkle sığar mı diye tereddütteyim sendekinin 2liğini alacaktım yetişemedim kampanyaya
ben 2 kere 2tb olanını aldım, hala da fiyatı 5-6 k lara düşüyor, amazon fiyat takip eklentisi kurdun mu ben öyle aldım hep

Geri