SSD sürekli çöküyor.

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar, 256gb ssd kullanıyorum son zamanlarda oyunlarda çok fazla çökmeye başladı sadece oyunlarda değil uygulamalardada çöküyor discord açıyorum çöküyor oyunlarda harita yüklenirken çöküyor ve bilgisayarı kapatmadan düzelmiyor. Ve bilgisayarı açarken her seferinde diski check ediyor. Bu sorunu nasil çözebilirim yeni ssdimi almak lazım yoksa teknik bi sorunmu.

Merhabalar, 256gb ssd kullanıyorum son zamanlarda oyunlarda çok fazla çökmeye başladı sadece oyunlarda değil uygulamalardada çöküyor discord açıyorum çöküyor oyunlarda harita yüklenirken çöküyor ve bilgisayarı kapatmadan düzelmiyor. Ve bilgisayarı açarken her seferinde diski check ediyor. Bu sorunu nasil çözebilirim yeni ssdimi almak lazım yoksa teknik bi sorunmu.
Cmdden SFC scannow diye bı komut vardı windowsda bir sorun varsa fixliyor. Bir kaç kere işimi görmüştü, donanımsal bir sorun yoksa denenebilir veya yedek alıp temiz bir format sonrası test edilebilir

CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?

1661364743073.png

CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,188
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri