Neler Yeni

Çözüldü✓ Ssd takviyesi sonrası ekran gelmiyor

Vlknkpn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
VOLKAN KOPAN
Arkadaşlar bugün ssd takviyesi yaptım ve ekranıma görüntü gelmiyor. Takviye yapmak için ekran kartını çıkarttım ama bir sıkıntı olmadı çıkartırken veya takarken ekran kartının altında bir tane soğutun vardı kullandığım ssd 500 GB'lık ssd'yi oraya koydum yeni aldığım ssd'yi 4.0 yuvasına taktım sonra tekrar bilgisayarı açtığımda görüntü gelmedi. Ramleri sildim sök tak yaptım diğerlerini değiştirdim ne bileyim bir sistemi eski haline getiririm her şeyi yaptım ama ekrana görüntü gelmiyor ekran kartının fanları dönüyor işlemci fanlarım dönüyor hepsine güç geliyor RGBler çalışıyor çalışıyor klavyeme mouse hepsine geliyor ama görüntü bir türlü ekrana gelmiyor. Ssd Kingston fury renegade 1 TB Anakart b550 ds3h

Koraiykk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Koray İnce
İlgilendiği Kategoriler
CPU,GPU teknik sorunlar
windows dosyaları bozulmuş olabilir

Vlknkpn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
VOLKAN KOPAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunla ben de karşılaşıyorum ssd değiştirdim görüntü gelmiyor nasıl çözdün
Kardo bana ssd'yi bağlarken halının üstünde bağladım yani kasayı oraya yatırdım bağlantıları yaptıktan sonra işte bağladım ve ekran gelmedi internetten araştırdım ram'lerden diyorlar yok power bozuk yok işte ekran kartı bozuk kalan bir sürü abidik şeyler yazmışlar işte fişi çekikken bastığım zaman ışık gidip geliyordu ben de statik elektriğini nasıl alabilirim diye internetten baktım videoları izledim baktım hepsini uyguladım hiçbir şey olmadı en son bir arkadaşa gittim onun evinde bir taktım direkt açıldı yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı sorunla ben de karşılaşıyorum ssd değiştirdim görüntü gelmiyor nasıl çözdün
Sanırım sıkıntı benim evimin tesisatında da olabilir veya kullandığım kablo da olabilir sonrasında akım korumalı tunçmatik kablo aldım bilgisayar için beşli sonra bir sıkıntı hiç yaşamadım.

Charpner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Cem Karacaer
Kardo bana ssd'yi bağlarken halının üstünde bağladım yani kasayı oraya yatırdım bağlantıları yaptıktan sonra işte bağladım ve ekran gelmedi internetten araştırdım ram'lerden diyorlar yok power bozuk yok işte ekran kartı bozuk kalan bir sürü abidik şeyler yazmışlar işte fişi çekikken bastığım zaman ışık gidip geliyordu ben de statik elektriğini nasıl alabilirim diye internetten baktım videoları izledim baktım hepsini uyguladım hiçbir şey olmadı en son bir arkadaşa gittim onun evinde bir taktım direkt açıldı yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım sıkıntı benim evimin tesisatında da olabilir veya kullandığım kablo da olabilir sonrasında akım korumalı tunçmatik kablo aldım bilgisayar için beşli sonra bir sıkıntı hiç yaşamadım.
Bildirim gelmediği için mesajını yeni gördüm ama yine de teşekkür ederim cevap için. Bu arada bende akım korumalı priz var taktığım prizde de topraklama var ondan olmadığına eminim yani. Ben de şöyle çözdüm önce dediğin gibi her şeyi denedim bios piline kadar tak çıkar yaptım sonra statik elektrikten olabileceğini duydum kendimi topraklayarak tekrar denedim yine olmadı derken bir videoda farklı kablo farklı ekran deneyin diyordu, ben de aynı monitöre laptop bağlı ondan görüntü geliyor diye umursamamıştım ama en son başka seçenek kalmadı diyerek televizyona bağladım geldi. Yani meğersem geliyormuş ama monitör göstermiyormuş zaten monitörün menüsü falan kitleniyordu anlamıyordum neden. Orda kurulumu yaptım masaya geçtim bağladım monitör de açıldı sonra monitörden tümünü sıfırla diyip sıfırladım bios gelmeye başladı. Yani monitörde bir sebepten bios ekranı açılmıyormuş sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,259
Üyeler
160,054
Son üye
eayberkc
Top Bottom