Wînd 80+ Bronze Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1,082 Dahası Reaksiyon skoru 303 İsim Metin Kardaş 11 Nisan 2020 #1 Özelden yardımcı olabilecek olan varmı videolardan bişey anlamadım
crazyreign 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 28,059 En İyi Cevap 80 Dahası Reaksiyon skoru 38,609 Konum Cinayet Büro İsim Hayalet İlgilendiği Kategoriler fotoşop 11 Nisan 2020 #2 Özelden yardım edilecek bir durum yok, buraya yazın hocam. Hem sizin sorununuzu yaşayan başka biri bu postu görüp yardım alabilir.
Özelden yardım edilecek bir durum yok, buraya yazın hocam. Hem sizin sorununuzu yaşayan başka biri bu postu görüp yardım alabilir.
Wînd 80+ Bronze Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1,082 Dahası Reaksiyon skoru 303 İsim Metin Kardaş 11 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 crazyreign yazmış: Özelden yardım edilecek bir durum yok, buraya yazın hocam. Hem sizin sorununuzu yaşayan başka biri bu postu görüp yardım alabilir. Devamı için tıklayın... Buraya kabloların resmini atamıyorum işte resim çekip yoksa bütün sorunlarımı burda hallediyorum sağol yorumun için
crazyreign yazmış: Özelden yardım edilecek bir durum yok, buraya yazın hocam. Hem sizin sorununuzu yaşayan başka biri bu postu görüp yardım alabilir. Devamı için tıklayın... Buraya kabloların resmini atamıyorum işte resim çekip yoksa bütün sorunlarımı burda hallediyorum sağol yorumun için