Neler Yeni

SSD ve HDD hakkında birkaç soru

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar PC'de Seagate 1 TB HDD bulunuyor fakat ben işletim sistemi için ekstra bir SSD aldım bağlantısını yapmayı biliyorum ve malzemeler tam ama YouTube'da bir adam ekstra bir HDD taktığında iki HDD'yi birbirine bağlıyordu öyle güç veriyordu benim de SSD'yi HDD bağlamam gerekir mi yoksa standart bi' güç kaynağından SATA ile bir de anakarttan SATA 3 ile bağlayıp sabitlemem yeterli mi?

Son düzenleme:

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Dediğini ilk kez duydum :D

SATA3 ve PSU kablosu yeter.

caglaracikmese

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cidden öyle youtube da gezinirken ikinci hdd nasıl takılır diye video vardo öylesine bastım biliyorum zaten ssd hdd takmasını sonra geçti aradan zaman adam taktı iki tane 4 cm lik kablo ile hdd leri birbirine bağladı birini üste birini alta sabitledi üst üste koydu yani bende şaşırdım bu nasıl bir şey diye
bu arada yorumun için teşekkür ederim :)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
cidden öyle youtube da gezinirken ikinci HDD nasıl takılır diye video vardo öylesine bastım biliyorum zaten ssd HDD takmasını sonra geçti aradan zaman adam taktı iki tane 4 cm lik kablo ile HDD leri birbirine bağladı birini üste birini alta sabitledi üst üste koydu yani bende şaşırdım bu nasıl bir şey diye
bu arada yorumun için teşekkür ederim :)
Dediğim gibi ilk kez duydum :D
Rica ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,049,516
Üyeler
166,555