@keremcnsz24Alıntıyı görüntüle
Normalde ilk sıradakinin yüksek olması gerekmez mi? Kingston A2000 500G kullanıyorum. Güncelleme görünmüyor.
her şey kapalı hocam ve bu aldığımdan beri böyle
Bunlar test sirasindaki farkli kombinasyonlar dostum mesele indirme tum kapasite calisi4ken gonderme zayif olur gonderme tum kapasite calisirken indirme zayif olur bu degerler her ssd de boylrAlıntıyı görüntüle
Normalde ilk sıradakinin yüksek olması gerekmez mi? Kingston A2000 500G kullanıyorum. Güncelleme görünmüyor.
Yapıyım. Aygıt yöneticisinden ssd yi seçip özelliklere basıp bir şey aktif ettim ilk sıradaki biraz daha yükseldi ama olması gereken 2200/2000Testi bir de bununla yapar mısın?ATTO Disk Benchmark 4.01.0f1 Download
ATTO Disk Benchmark is a very popular harddisk and SSD benchmarking tool. Offers nice features to benchmark RAID setups.www.techpowerup.com
Değerler dalgalı ama sıkıntı yok gibi.Yapıyım. Aygıt yöneticisinden ssd yi seçip özelliklere basıp bir şey aktif ettim ilk sıradaki biraz daha yükseldi ama olması gereken 2200/2000
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Astroscott yazma hızı stabil değil ama max hıza ulaşıyor.
Alıntıyı görüntüle
Samsung Magician ile benchmark yapabilirsin. Seq sıralı hızları. 4K ise rastgele hızları.Seq nedir burada normal çıkıyor başka hangi programla ölçebilirim?