Ssd yerine hdd

Batuuu09

80+
Reaksiyon skoru
32
Sistem toplucam sadece hdd ekleyip ssd eklemesem ne gibi dezavantajlari olur

İşletim sistemi yavaş çalışır, oyunlarda anlık drop gibi sorunlar yaşayabilirsin çünkü HDD hem işletim sistemi hemde oyunu kaldırabilecek yapıda değil. O yüzden SSD'siz bilgisayar olmamalı diyorum.

hdd artık sadece büyük dosyları içinne attığımız yer ssd hem hızlı hemde daha sağlıklı

İşletim sistemi yavaş çalışır, oyunlarda anlık drop gibi sorunlar yaşayabilirsin çünkü HDD hem işletim sistemi hemde oyunu kaldırabilecek yapıda değil. O yüzden SSD'siz bilgisayar olmamalı diyorum.
HDD alacaksa WD alsın. HDD kullanıyorum WD Blue ve bilgisayar 14 saniyede açılıyor bu benim için bir rekor :D

Bende hdd var arada fps droplar oluyor o yuzden olabilirmi

@shcoun Direkt HDD'den kaynaklandığını söyleyemem, zira sisteminizi bilmiyorum. Ancak etkisi var diyebilirim, hele Windows kurulu ise...

@shcoun Direkt HDD'den kaynaklandığını söyleyemem, zira sisteminizi bilmiyorum. Ancak etkisi var diyebilirim, hele Windows kurulu ise...
İnno3d gtx 1650 super ryzen 5 1600 af 8 gb ddr4 3200 mhz cl16 ram 550 +80 bronze psu biostar b450mh 3200 oc anakart
Post automatically merged:

İnno3d gtx 1650 super ryzen 5 1600 af 8 gb ddr4 3200 mhz cl16 ram 550 +80 bronze PSU biostar b450mh 3200 oc anakart
750 gb hdd windows 10 kurulu haftaya wd green 240 gb ssd siparis vericem

@shcoun Evet sisteminde sorun yok, SSD alırsan o sorunun çözülür.

SSD alınmalı kesinlikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,122
Üyeler
191,035
Son üye
Tiscard
Geri