Nasıl bir sistem aldın atabilirmisintam bilmiyorum ram i felan yükseltirsin dedi ekran kartını felan değiştiremezsin dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
vatan PC den aldım bu arada
Nasıl bir sistem aldın atabilirmisintam bilmiyorum ram i felan yükseltirsin dedi ekran kartını felan değiştiremezsin dediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
vatan PC den aldım bu arada
M2ssd yuvası varmıtoplama
tabii ki ama 3000₺ye yeni ekran kartı falan alırın hemen öneriyorum bekle...önerebilirmisin bütçe max 3000
hangi yüksek zekalı arkadaş söyledi bunu, bilgisayarın her parçasını istediğin gibi değiştirebilir yükseltebilirsin sadece bazen anakart bazı parçaları desteklemiyor olabiliyor.hazır PC aldım ve bana çoğu parçasını ilerde değiştiremeyeceğim söylendi ama ben ssd yi 1tb e yükseltmek istiyorum mümkün müdür 500gb yetmiyor
Laptop değil ise anakarta göre işlemci yükseltebilirsiniz. Bunun yanında Ram-Ekran kartı vs her şey. Kim söylüyorsa yalan söylüyor.değil
valla bende değiştirebilceğimi biliyodum adam söyleyince noluyo dedimhangi yüksek zekalı arkadaş söyledi bunu, bilgisayarın her parçasını istediğin gibi değiştirebilir yükseltebilirsin sadece bazen anakart bazı parçaları desteklemiyor olabiliyor.
valla bende değiştirebilceğimi biliyodum adam söyleyince noluyo dedim