Neler Yeni

SSD'yi biçimlendiremiyorum, içinde hala windows var.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Merhaba, yaklaşık bir ay önce bilgisayarım çöktü ve SSD'yi formatlayamadım, bit türlü biçimlendiremedim. Bende SSD'yi çıkartım M.2 me windows kurdum ve şimdi SSD'yi takım çalıştırdığımda içindeki bütün dosyaları görebiliyorum ama biçimlendiremiyorum.
Ek not:
Şu an Shift+Delete ile yaklaşık 40GB'lık bir şeyler sildim ama hala biçimlendiremiyorum. BitLocker'ı açmaya çalıştığımda ise "Var olmayan bir aygıt belirtildi." diyor.

Son düzenleme:

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya
Merhaba, yaklaşık bir ay önce bilgisayarım çöktü ve SSD'yi formatlayamadım, bit türlü biçimlendiremedim. Bende SSD'yi çıkartım M.2 me windows kurdum ve şimdi SSD'yi takım çalıştırdığımda içindeki bütün dosyaları görebiliyorum ama biçimlendiremiyorum.
hocam o öyle olmaz eğer windows kurma usb si varsa elinizde o nereye kurmayı seçtiğiniz bölümden sil derseniz daha sağlıklı

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam o öyle olmaz eğer windows kurma usb si varsa elinizde o nereye kurmayı seçtiğiniz bölümden sil derseniz daha sağlıklı
Formatlamak zaten silmek. Bir disk biçimlendirilerek sağlıklı bir şekilde formatlanmaz. Silerek denedim ben zaten.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
CMD üzerinden biçimlendirmeyi deniyorum...

Top Bottom