Neler Yeni

SSN COMMAN QUADRO WHEY PROTEİN Nasıldır ?

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Spor sonrası hemen yemek yiyesim gelmiyor 1-2 saat oyalanıyorum sürekli ve antremanlar ortalama 2 saat sürüyor.Ben de antremandan hemen çıktıktan protein tozu kullanayım diye düşündüm.Bu marka hakkında bilgisi olan var mı ? ve ya kullanıp memnun kalan var ise detaylıca açıklarsa sevinirim.

RidenLive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Berat
SSN markasını hiç kullanmadım ama

Kurabiye aromalısını kullanıyorum gayet memnunum. Aromasını kendine göre seçersin.
Ayrıca MCY10 kodu ile fiyatı biraz daha indirebilirsin.

keremk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
kerem kocaman

Kurabiye aromalısını kullanıyorum gayet memnunum. Aromasını kendine göre seçersin.
etkisini hissediyor musun bu marka için ürünleri iyi değil diyorlar hammaddesi de belli değil

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aroması tadı vs benim için 2.planda benim merak ettiğim hammaddesi nerede üretildiği güvelinir sertifikaları falan var mı bunları merak ediyorum.SSN hakkında bir kaç video izledim ortalama olarak iyi deniliyor güvenilir deniliyor ama ben gene de bilen var mı diye sorayım dedim.

Veviel

80+
Aroması tadı vs benim için 2.planda benim merak ettiğim hammaddesi nerede üretildiği güvelinir sertifikaları falan var mı bunları merak ediyorum.SSN hakkında bir kaç video izledim ortalama olarak iyi deniliyor güvenilir deniliyor ama ben gene de bilen var mı diye sorayım dedim.
butce sıkıntısı yoksa

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

butce sıkıntısı yoksa
Bigjoy iyi ama bir tık pahallı gibi usta SSN hem 880 TL'ye geliyor hemde 7-8 servis daha fazla,ayrıca suplement gurmesinden baktığım kadarıyla SSN markasının bu attığım modelide iyiymiş ben de foruma sorayım belki bilenler çıkar diye

Veviel

80+
Bigjoy iyi ama bir tık pahallı gibi usta SSN hem 880 TL'ye geliyor hemde 7-8 servis daha fazla,ayrıca suplement gurmesinden baktığım kadarıyla SSN markasının bu attığım modelide iyiymiş ben de foruma sorayım belki bilenler çıkar diye
çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum en azından bigjoyun hammaddesi kadar

Top Bottom