Neler Yeni

Stadyumda BT Kulaklığıma El Konuldu

cmz10line

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enes Comez
Instagram
cmz.808
Selamlar;

23.10.24 tarihinde oynanan Galatasaray-Elfsborg maçını Galatasaray'ın ev sahibi olduğu Rams Park'ta izledim. Stadyuma girerken 2, tribüne girerken 1 olmak üzere toplam 3 kontrol noktası vardı. İlk 2 noktadan kulaklığıma dair problem yaşanmadı ve bana herhangi bir uyarıda bulunulmadı ancak son kontrol noktasında passolig'imi okuttuktan sonra oradaki görevli normal bir şekilde üstümü ararken cebimde bulunan kulaklığımı fark etti. Sonrasında bana son 3 maçtır İl Güvenlik Kurulu'nun İstanbul üzerinde uyguladığı bir yasak olduğundan bahsetti. Bende doğal olarak ilk 2 kontrolden bahsettim ancak bana laubali tavırlarla yaklaşıldı. Oradaki polislerden 2siyle de konuşurken yine aynı şekilde laubali tavırlarla karşılandım.

Konuyu açmamdaki en temel sebep, "Bu durumu şikayet etsem bir karşılık alır mıyım?" ve İstanbul içerisinde maça gidecek arkadaşlarımızı uyarmak için açtım.

Okuduğunuz için teşekkürler, iyi forumlar.

edit: Kulaklığımı geri alamadım. Bunu yazmayı unutmuşum.

Son düzenleme:

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Hocam kulaklığı geri aldıysan sorun yok

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Çıkışta kutu bomboştu. Çöpe atılacağından falan bahsetmişti görevli. Maalesef ki :d
Sanmıyorum ya alıp satıyorlardır veya temizleyip kullanabilirler herşeyi beklerim ben

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,397
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Selamlar;

23.10.24 tarihinde oynanan Galatasaray-Elfsborg maçını Galatasaray'ın ev sahibi olduğu Rams Park'ta izledim. Stadyuma girerken 2, tribüne girerken 1 olmak üzere toplam 3 kontrol noktası vardı. İlk 2 noktadan kulaklığıma dair problem yaşanmadı ve bana herhangi bir uyarıda bulunulmadı ancak son kontrol noktasında passolig'imi okuttuktan sonra oradaki görevli normal bir şekilde üstümü ararken cebimde bulunan kulaklığımı fark etti. Sonrasında bana son 3 maçtır İl Güvenlik Kurulu'nun İstanbul üzerinde uyguladığı bir yasak olduğundan bahsetti. Bende doğal olarak ilk 2 kontrolden bahsettim ancak bana laubali tavırlarla yaklaşıldı. Oradaki polislerden 2siyle de konuşurken yine aynı şekilde laubali tavırlarla karşılandım.

Konuyu açmamdaki en temel sebep, "Bu durumu şikayet etsem bir karşılık alır mıyım?" ve İstanbul içerisinde maça gidecek arkadaşlarımızı uyarmak için açtım.

Okuduğunuz için teşekkürler, iyi forumlar.

edit: Kulaklığımı geri alamadım. Bunu yazmayı unutmuşum.
Ben olsam girmezdim maça. Taraftara böyle davranacaksın sonra taraftar çıksın 90 dk bağırsın seni desteklesin

cmz10line

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enes Comez
Instagram
cmz.808
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben alamasam sinir krizi geçirirdim orda
Mesaj otomatik birleştirildi:

BU ne saçmalık şikayetçi olun
Cimer'e yazdım. Yanıtı buraya atarım :)

Ben olsam girmezdim maça. Taraftara böyle davranacaksın sonra taraftar çıksın 90 dk bağırsın seni desteklesin
İşin kötüsü, Passo'yu okuduktan sonra çıkış yapılması da yasak :D. Oradaki kadın bir görevli ile de konuştum durumu, ilk kontrollerde emanetçiye bırakmanı söylüyorlar dedi :D. Durumdan bahsettim ama anlamıyorlar. Bir kulaklık için hukuki bir süreç falan uğraşmak istemiyorum ama başkalarının canı yanmasın en azından. Ne diyelim sağlık olsun.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Malınıza sahip çıkın, cimer bir şey yapmaz. Ben olsam soluğu karakolda alırdım.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Cimer'e yazdım. Yanıtı buraya atarım :)

İşin kötüsü, Passo'yu okuduktan sonra çıkış yapılması da yasak :D. Oradaki kadın bir görevli ile de konuştum durumu, ilk kontrollerde emanetçiye bırakmanı söylüyorlar dedi :D. Durumdan bahsettim ama anlamıyorlar. Bir kulaklık için hukuki bir süreç falan uğraşmak istemiyorum ama başkalarının canı yanmasın en azından. Ne diyelim sağlık olsun.
Çok saçma ya geçmiş olsun.

cmz10line

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Enes Comez
Instagram
cmz.808
Malınıza sahip çıkın, cimer bir şey yapmaz. Ben olsam soluğu karakolda alırdım.
Abi 400 liralık bir kulaklık için onunla da uğraşmak istemiyorum cidden. Konuyu açmamdaki temel sebepte zaten belirttiğim gibi benim başım yandı başkalarının yanmasın ahhahahah. Sağlık olsun ne diyelim.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Abi 400 liralık bir kulaklık için onunla da uğraşmak istemiyorum cidden. Konuyu açmamdaki temel sebepte zaten belirttiğim gibi benim başım yandı başkalarının yanmasın ahhahahah. Sağlık olsun ne diyelim.
Hocam 10 lira olsun, gene bir şey değişmez. Olay para değil, buna müsade edilmemesi gerekiyor, damlaya damlaya göl olur misali.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom