- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam okulla konuştum bu hafta müsade ediyor yer bul diye kendileri de arastiricakmis bir yer var ama pek iyi değil dedi iyi bir yer bulunca haber vericekmiş sanırım.Nerede oturduğunu bilmiyorum ama etrafında bilgisayarcı varsa sormakta fayda var, stajyer severler çünkü ceplerinden pek para çıkmıyor ama normal çalışan işi yaptırırlar . Bölüm şefiyle aran iyiyse bulabilir, bizim eski şef her türlü yardımı sağlardı. Son senemde gelen şef pek öyle değildi ama. Hocalarına da sormanı öneririm. Arkadaş ortamlarından vesaire arayan olabiliyor ama onlardan haber bekleme, sen yine de yer bulmaya çalış. "Onlar bulur" mantığında gidersen elin boş dönersin (genel olarak bu böyle olur). Bir proje konusunda bunu yaşamıştım. Aynısını yaşama diye söylüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya da stajyersin diyip etrafı da temizletebilir sadece. Pek bir şey öğretmeme ihtimali de var. Benim arkadaşlardan birkaçı gitmişti böyle, kimisi genel olarak öğretti de yaptırdı da. Kimisi genel olarak boş takıldı bir şey öğrenmeden geçirmişti stajını.
Hocam birde bana da bul dedi ama nasıl bulacağım pek bilmiyorum buralarda yer bilmiyorum pekNerede oturduğunu bilmiyorum ama etrafında bilgisayarcı varsa sormakta fayda var, stajyer severler çünkü ceplerinden pek para çıkmıyor ama normal çalışan işi yaptırırlar . Bölüm şefiyle aran iyiyse bulabilir, bizim eski şef her türlü yardımı sağlardı. Son senemde gelen şef pek öyle değildi ama. Hocalarına da sormanı öneririm. Arkadaş ortamlarından vesaire arayan olabiliyor ama onlardan haber bekleme, sen yine de yer bulmaya çalış. "Onlar bulur" mantığında gidersen elin boş dönersin (genel olarak bu böyle olur). Bir proje konusunda bunu yaşamıştım. Aynısını yaşama diye söylüyorum
Ya da stajyersin diyip etrafı da temizletebilir sadece. Pek bir şey öğretmeme ihtimali de var. Benim arkadaşlardan birkaçı gitmişti böyle, kimisi genel olarak öğretti de yaptırdı da. Kimisi genel olarak boş takıldı bir şey öğrenmeden geçirmişti stajını.