Neler Yeni

Star Citizen Bu Sefer Çok İddialı (geleceğin En iyi oyunu)

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Sonunda 600m dolar parayı kullanmaya başlamışlar :D, yeni gelen güncelleme ile oyun baya bi düzelmiş ve gelecek olan 3.22 güncellemesinde de baya güzel şeyler bekliyor bizi, oyunu şimdiden almanızı tavsiye ederim aşağıya yeniliklerin geleceği videoyu bırakıyorum, düşünceleriniz neler aşağıda belirtin.

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Evet güzel duruyor, yine dolandırılmayız umarım
ben zamanında 1000tl yatırmıştım şimdi 5700tl olmuş oda dolar yüzünden bi yandanda yatırım gibi oldu bana, oyun varsa sende girip bi bakmanı tavsiye ederim

Keyfen

80+ Bronze
ben zamanında 1000tl yatırmıştım şimdi 5700tl olmuş oda dolar yüzünden bi yandanda yatırım gibi oldu bana, oyun varsa sende girip bi bakmanı tavsiye ederim
e yatırdığın parayı çekebiliyomusun ki oyunda

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
En azından starfield gibi PNG Walpaper gezegen koymucaklarını biliyorum.
starfield beni baya hayal kırıklığına uratmıştı, star citizen de görev yapmasam bile etrafta gezmek çok zevkli oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

e yatırdığın parayı çekebiliyomusun ki oyunda
çekme yok ama bu oyunda hesap satması baya kolay sebebi satın aldığın paketi bozduruyosun aynı parayı oyun hesabına aktarıyor istediğin paketi yeniden alabiliyorsun

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Sonunda 600m dolar parayı kullanmaya başlamışlar :D, yeni gelen güncelleme ile oyun baya bi düzelmiş ve gelecek olan 3.22 güncellemesinde de baya güzel şeyler bekliyor bizi, oyunu şimdiden almanızı tavsiye ederim aşağıya yeniliklerin geleceği videoyu bırakıyorum, düşünceleriniz neler aşağıda belirtin.
Nereden satın alınıyor reis

Esca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Can ŞİMŞEK
Nereden satın alınıyor reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

shop a gir orada bi yerde oyun paketleri olacak 45 dolarlık başlangıç paketini al sonradan oyun içinde başka bi gemi kiralarsın

Top Bottom