Knk bence başka oyunlarda da video çeksen anca öyle ben daha önce Stardew valley oynadım bence pek izlenmez ama sen yine de deneMerhaba arkadaşlar,
Stardew valley çeksem izlenir mi? Düşük sistemli pc var. Oyun Boğa diye kanal izleniyor ben izlenir miyim?
Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çİft çekirdekKnk bence başka oyunlarda da video çeksen anca öyle ben daha önce Stardew valley oynadım bence pek izlenmez ama sen yine de dene
Hem stardew valley o kadar ilgi gören bir oyun değil sadece çok delileri var başka yok bence senin pc nin kaldırcağı başka oyunlarda vardır bilgisayarın özelliklerini atarsan yardımcı olabilirim
YouTube'de bir sürü çeken var, seni onlardan ayıran bir şey olmalı ki izlenesin.Merhaba arkadaşlar,
Stardew valley çeksem izlenir mi? Düşük sistemli pc var. Oyun Boğa diye kanal izleniyor ben izlenir miyim?
Oyun Boğa direkt gameplay atıyor. Yine de izleniyor.Yeni başlayanlara yönelik az bilinen özellikleri anlatan tarzda eğlenceli videolar denersen belki tutunabilirsin, direkt gameplay olursa sarmayabilir.
Bak şimdi olay oyunda bitiyor, gidip apex legends oynayıp shorts videoları paylaşsan daha çok izlenir. Stardew'in kitlesi o kadar büyük değil. Şöyle baktığın zaman Oyun Boğa dediğin kanalda çok izlenmiyor, çektiği ilk iki bölüm 400 üzerinde sonrası 50-100 civarında geziyor.Oyun Boğa direkt gameplay atıyor. Yine de izleniyor.
O rakamlara izlenme mi ? Diyoruz.Oyun Boğa direkt gameplay atıyor. Yine de izleniyor.
Hocam hani oyun önerisinde bulunacaktınız?Knk bence başka oyunlarda da video çeksen anca öyle ben daha önce Stardew valley oynadım bence pek izlenmez ama sen yine de dene
Hem stardew valley o kadar ilgi gören bir oyun değil sadece çok delileri var başka yok bence senin pc nin kaldırcağı başka oyunlarda vardır bilgisayarın özelliklerini atarsan yardımcı olabilirim
Benim eski laptop ile (amd a6 işlemci 4 gb ram) crypto miner tycoon simülatör oynuyordum oyun çok keyifli ama en çok tutacak oyun cs 1.6 olacaktırIntel Celeron N2840 2.16 Ghz Çİft çekirdek
4 GB RAM
Intel HD Graphics 1 GB
Bu sistem ile neler oynayabilirim? Mad games tycoon, Who this is man çekebilir miyim?