Neler Yeni

Stardew Valley nerden alınmalı

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
ege
arkadaşlar steamden şuan yükleme yapamıyorum sanırım bayadır yapmadığım için de envanterden eşya da satamıyorum başaramadım onun haricinde google play ve xboxtan da satılıyor oyun hangisinden alırsam bilgisayardan en sorunsuz şekilde oynarım bilenler yardımcı olursa çok sevinirim

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kadir
Oyun piksel piksel nasıl sorun yaşıcan

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Korsan yüklicekse nerden indiriyim de virus kapmayayim siye soruyor
kankam sizde türkçe okuma yazma zayıf falan mı korsan veya virüs nerde yazıyo diyorum ki xbox mı google play mi epic mi ne biliyim şuan steamden alamıyorum steam harici en mantıklısı hangisi onu soruyorum

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Arnold Ciwardagexer
kankam sizde türkçe okuma yazma zayıf falan mı korsan veya virüs nerde yazıyo diyorum ki xbox mı google play mi epic mi ne biliyim şuan steamden alamıyorum steam harici en mantıklısı hangisi onu soruyorum
Azıcık düşünürsen hepsinin aynı olduğunu ve böyle saçma bir konu açmanın gereği olmadığını anlarsın. Biraz daha düşün dostum

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Azıcık düşünürsen hepsinin aynı olduğunu ve böyle saçma bir konu açmanın gereği olmadığını anlarsın. Biraz daha düşün dostum
olm sizde harbiden bi zayıflık mı var ben mi anlatamıyorum diyorum ki her platform uyumlu değil ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyse boşver aynen kanka virüs bulaşmasın diye xbox mı google play mi diye soruyorum :p

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
Arnold Ciwardagexer
olm sizde harbiden bi zayıflık mı var ben mi anlatamıyorum diyorum ki her platform uyumlu değil ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyse boşver aynen kanka virüs bulaşmasın diye xbox mı google play mi diye soruyorum :p
Aynen play storeden telefona yukleyip pcden oynarsınız. Böyle devam hocam

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ali arda
arkadaşlar steamden şuan yükleme yapamıyorum sanırım bayadır yapmadığım için de envanterden eşya da satamıyorum başaramadım onun haricinde google play ve xboxtan da satılıyor oyun hangisinden alırsam bilgisayardan en sorunsuz şekilde oynarım bilenler yardımcı olursa çok sevinirim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
lalo
microsoft store

Light

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
392
İsim
Arda Yıldırım
Ben olsam daha kolay mod kurulabilmesi sebebiyle steamdan alırdım ama microsoft storede çok daha ucuz. Hangisinden alırsanız alın sorunsuz oynarsınız diye düşünüyorum.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Kadir
Modu hangisi ile daha sorunsuz kurarım diye sorsan anlardık hepsiyle kurarsın modlarını ucuzu al geç

Top Bottom