Neler Yeni

Starfield ana karakter sesi yok

JSezar

80+ Silver
rpg türünde bir oyunda ana karakterin sesi olmaması büyük eksi.Karakterle bağ kurmakta zorlanıyorum,alışılmışın dışında bir şey denemişler.Bunu beğenen var mı?

BabaVoss7

80+ Silver
Tek soeun o olsa keşke. Benimde en sevmediğim şeylerden biri konuşmayan ana karakter. Yinede yüz saat oynadım sömürdüm oyunu. Ama o kadar çoğu şeyi unuttum bile atımlık oyun.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2011 çıkışlı Crysis 2'de de ana karakterin sesi yoktu tabii ama türü farklı. Gerçi türü farklı olsa bile grafikler 2011 ile aynı şimdi hakkını yemeyelim!

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,704
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Skyrimde de yok falloutlarda da yok dragon age 1de de yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece ana karakterle bağ kuramıyorsun ama bu oyunlarin genel olarak amacı evrenleriyle bağ kurman. Ve başarıyorlar

JSezar

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Skyrimde de yok falloutlarda da yok dragon age 1de de yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece ana karakterle bağ kuramıyorsun ama bu oyunlarin genel olarak amacı evrenleriyle bağ kurman. Ve başarıyorlar
bethesdadan sadece starfield oynadım.skyrim'i teknik sebeplerden oynayamadım hiç bilmiyorum.karakterin sesi olmamasını ilk defa gördüm gerçekten şaşırttı.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
8 saat oynadım baydı bıraktım. geri başlayasım da yok hiç. Bethesda nın son yıllarda adam gibi yaptığı bi oyun var mı diye düşünüyorum bulamıyorum. 900 lira vermiştim bi de oyuna

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,704
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
bethesdadan sadece starfield oynadım.skyrim'i teknik sebeplerden oynayamadım hiç bilmiyorum.karakterin sesi olmamasını ilk defa gördüm gerçekten şaşırttı.
Elder scrollsların hiçbirinde yok diye biliyorum. Fallout 3 ve new vegasta da yok. Fallout 4 de olması lazım ama pek becerememisler diye hatırlıyorum. Dragon age 1de yoktu. Karakterle hiç bağ kuramamistim ama yan karakterler ve evreni çok iyidi. Dragon age 3te 3 farklı ses arasından seciyordun o güzeldi. Ya böyle geralti master chief'i kratos'u seslendiren adamlar gibi iyi iş yapanlarla çalışacan ya 3 tane seçenek ekleyecek baktın olmuyor hiç zorlamayacaksın. Starfieldi 60 saat oynadım hiç eksikliğini çekmedim ana karakterin konusmamasinin. Tek sinirimi bozan 2009 Dragon age 1 in bile yaptığı sinematik anlatımı yapmayıp hala iki kişi arasında kamera çevirmesi.

JSezar

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 saat oynadım baydı bıraktım. geri başlayasım da yok hiç. Bethesda nın son yıllarda adam gibi yaptığı bi oyun var mı diye düşünüyorum bulamıyorum. 900 lira vermiştim bi de oyuna
starfield beni heycanlandıran bir oyundu.bugün yarım saat oynadım ve nedense baya heycanlandırdı.karakter sesi dışında bir de seçimim dışı diyalog hakkında bir konuşma oldu ama güzel gidiyor.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,704
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
starfield beni heycanlandıran bir oyundu.bugün yarım saat oynadım ve nedense baya heycanlandırdı.karakter sesi dışında bir de seçimim dışı diyalog hakkında bir konuşma oldu ama güzel gidiyor.
Ana karakterin konuşmamasına alışırsın bir süre sonra. Metro oyunlarında da konuşmuyor ama orada sırıtıyordu bazen. Karşındaki bir şey söylüyor cevap veremiyorsun mal mal bakışıyorsunuz burada en azından cevap hakkın oluyor.

Top Bottom