bethesdadan sadece starfield oynadım.skyrim'i teknik sebeplerden oynayamadım hiç bilmiyorum.karakterin sesi olmamasını ilk defa gördüm gerçekten şaşırttı.Skyrimde de yok falloutlarda da yok dragon age 1de de yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece ana karakterle bağ kuramıyorsun ama bu oyunlarin genel olarak amacı evrenleriyle bağ kurman. Ve başarıyorlar
Elder scrollsların hiçbirinde yok diye biliyorum. Fallout 3 ve new vegasta da yok. Fallout 4 de olması lazım ama pek becerememisler diye hatırlıyorum. Dragon age 1de yoktu. Karakterle hiç bağ kuramamistim ama yan karakterler ve evreni çok iyidi. Dragon age 3te 3 farklı ses arasından seciyordun o güzeldi. Ya böyle geralti master chief'i kratos'u seslendiren adamlar gibi iyi iş yapanlarla çalışacan ya 3 tane seçenek ekleyecek baktın olmuyor hiç zorlamayacaksın. Starfieldi 60 saat oynadım hiç eksikliğini çekmedim ana karakterin konusmamasinin. Tek sinirimi bozan 2009 Dragon age 1 in bile yaptığı sinematik anlatımı yapmayıp hala iki kişi arasında kamera çevirmesi.bethesdadan sadece starfield oynadım.skyrim'i teknik sebeplerden oynayamadım hiç bilmiyorum.karakterin sesi olmamasını ilk defa gördüm gerçekten şaşırttı.
starfield beni heycanlandıran bir oyundu.bugün yarım saat oynadım ve nedense baya heycanlandırdı.karakter sesi dışında bir de seçimim dışı diyalog hakkında bir konuşma oldu ama güzel gidiyor.8 saat oynadım baydı bıraktım. geri başlayasım da yok hiç. Bethesda nın son yıllarda adam gibi yaptığı bi oyun var mı diye düşünüyorum bulamıyorum. 900 lira vermiştim bi de oyuna
Ana karakterin konuşmamasına alışırsın bir süre sonra. Metro oyunlarında da konuşmuyor ama orada sırıtıyordu bazen. Karşındaki bir şey söylüyor cevap veremiyorsun mal mal bakışıyorsunuz burada en azından cevap hakkın oluyor.starfield beni heycanlandıran bir oyundu.bugün yarım saat oynadım ve nedense baya heycanlandırdı.karakter sesi dışında bir de seçimim dışı diyalog hakkında bir konuşma oldu ama güzel gidiyor.