Gerçekten devasa bir oyun olduğu için optimizasyon sıkıntısı olabilir diye düşünüyorum. Birkaç ay içinde sıkıntıları çözerlerse güzel olur. Eski Bethesda oyunlarının ilk çıkışlarındaki sorunları da göz ardı etmemek lazım.böyle bir oyun bence biraz sorunlu çıkacaktır (optimizasyon)
1000 gezegen konusunda herkes birçok gezegen birbirine benzer diye düşünüyor bende dahil, ama 1000 gezegeni de gezmek zorunda olmadığımızın farkında olarak oynarsak güzel bir tecrübe sunabilir diye düşünüyorum.Kesin konuşamıyorum. Çok şey vaadediyor ama aynı zamanda gözden kaçan ya da cevaplanmayan sorular var. Özellikle şu 1000 gezegen konusu.
AMD ile anlaştığını görünce oyuna olan hevesim kaçtı DLSS vs olmucakmış oyunda.6 Eylülde çıkış yapacak oyun ve çıktığı gibi Gamepassde oynanılabilir olacak. Birkaç gün önce ön yüklemeye açıldı. Benim beklentim fırlamış durumda, şaheser olacağına inancım tam. Sizce ?
ortalama bir oyun olur ne çok iyi ne çok kötü6 Eylülde çıkış yapacak oyun ve çıktığı gibi Gamepassde oynanılabilir olacak. Birkaç gün önce ön yüklemeye açıldı. Benim beklentim fırlamış durumda, şaheser olacağına inancım tam. Sizce ?
AMD ile anlaştığını görünce oyuna olan hevesim kaçtı DLSS vs olmucakmış oyunda.
Kötü olduğunu düşündüğünüz noktalar neler ?ortalama bir oyun olur ne çok iyi ne çok kötü
Yoktu diye biliyorumNeden ? AC Valhalla da DLSS yokmuydu ?
Ne demek lan dlss yok.AMD ile anlaştığını görünce oyuna olan hevesim kaçtı DLSS vs olmucakmış oyunda.
Sırf bu oyun için 4060 Tİ almayı düşünüyordum.AMD ile anlaştığını görünce oyuna olan hevesim kaçtı DLSS vs olmucakmış oyunda.
4060 Tİ ile oynarsanız DLSS'e gerek olmaz eğer optimizasyon sorunu olmazsaNe demek lan dlss yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sırf bu oyun için 4060 Tİ almayı düşünüyordum.