FH4 Ve Rainbow düşünüyorum hangisini alayım sence? Fh alırsam klavye ile oynayacağım.The Elder Scrolls V Skyrim Special Edition
mükemmel oyundur.
Klavye ile oynayacağım sence sararmı?Forza horizon 4.
forza güzel oyun. Sarar diye düşünüyorum.FH4 Ve Rainbow düşünüyorum hangisini alayım sence? Fh alırsam klavye ile oynayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Klavye ile oynayacağım sence sararmı?
Dying Light Enchanted Edition. Seni bayağı götürür. Ana oyun ve The Following en az 50 saat götürür. Multiplayer kısmının ise sınırı yok.50Tl yi 1Kuruş bile geçemez. En az 100saat oynayabileceğim sıkmayan bir oyun arıyorum tür fark etmez
Forza Horizon Standart alma bence. 100 saat götürmeyebilir.FH4 Ve Rainbow düşünüyorum hangisini alayım sence? Fh alırsam klavye ile oynayacağım.
hepsi farklı oyunlar. ben açık dünya macera sevdiğim için skyrim alırdım ama onlar da güzelFH4 Ve Rainbow düşünüyorum hangisini alayım sence? Fh alırsam klavye ile oynayacağım.
S-sanırım bi hdd alsam iyi olacakDying Light Enchanted Edition. Seni bayağı götürür. Ana oyun ve The Following en az 50 saat götürür. Multiplayer kısmının ise sınırı yok.
Forza Horizon Standart alma bence. 100 saat götürmeyebilir.
The Witcher 3 , Shadow Of War , Beyond Two Souls , Heavy Rain ,Far Cry 5 , Sead Of Thieves , Fh 4 , Raft , Satısfactory50Tl yi 1Kuruş bile geçemez. En az 100saat oynayabileceğim sıkmayan bir oyun arıyorum tür fark etmez
Witcher3 var Fh4 alacağım .The Witcher 3 , Shadow Of War , Beyond Two Souls , Heavy Rain ,Far Cry 5 , Sead Of Thieves , Fh 4 , Raft , Satısfactory
forza güzel oyun. Sarar diye düşünüyorum.
Dying Light Enchanted Edition. Seni bayağı götürür. Ana oyun ve The Following en az 50 saat götürür. Multiplayer kısmının ise sınırı yok.
Forza Horizon Standart alma bence. 100 saat götürmeyebilir.
Standart/Deluxe/UltimateWitcher3 var Fh4 alacağım .
Alıntıyı görüntüle
3ünün farkları ne?
Extra içerikler var.Witcher3 var Fh4 alacağım .
Alıntıyı görüntüle
3ünün farkları ne?