Call of duty modern warfare 2019 vardı 520tl filandı galiba ben oynuyorum güzelBana 600 TL ye kadar fps ve Age of empires tarzı strateji tabanlı oyun(lar) önerebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler. (Rust ve AoE4 ve Bf 1 ve 4 elimde var)
Bana 600 TL ye kadar fps ve Age of empires tarzı strateji tabanlı oyun(lar) önerebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler. (Rust ve AoE4 ve Bf 1 ve 4 elimde var)
Hocam tek bir oyuna fazla para gömmek yerine mesela valheim, arma 3,mafi serisi ve dying light ın hepsinin toplamı o kadar fiyat etmiyor da acaba hangisini almak daha mantıklı diye düşünmüyor değilimkesinlikle almalısınCall of Duty®: WWII on Steam
Call of Duty® returns to its roots with Call of Duty®: WWII - a breathtaking experience that redefines World War II for a new gaming generation.store.steampowered.com
Kesinlikle daha mantıklıHocam tek bir oyuna fazla para gömmek yerine mesela valheim, arma 3,mafi serisi ve dying light ın hepsinin toplamı o kadar fiyat etmiyor da acaba hangisini almak daha mantıklı diye düşünmüyor değilim
arma 3 ve mafia 1/2 definite almalısınHocam tek bir oyuna fazla para gömmek yerine mesela valheim, arma 3,mafi serisi ve dying light ın hepsinin toplamı o kadar fiyat etmiyor da acaba hangisini almak daha mantıklı diye düşünmüyor değilim
oyun biraz zor geldi banaPeki hocam ready or not önerir misiniz?
4 al. 5'e o kadar vermeye gerek yok. Bence 4 daha güzel zaten.bende 600 TL ye forza 5 alsam mı diyorum ama herkes 4 ün aynısı neredeyse alınmaz felan diyor ama bilemedim