benım hesabımda f1 18 var dayım da bu oyunu oynamak istiyor dayıma bu oyunu aile paylaşımı ile versem o oyun oynarken ben de aynı anda başka bir oyun oynayabilir miyim?
benım hesabımda f1 18 var dayım da bu oyunu oynamak istiyor dayıma bu oyunu aile paylaşımı ile versem o oyun oynarken ben de aynı anda başka bir oyun oynayabilir miyim?
Steam böyle açıklamış:
"İki kullanıcı bir kütüphane paylaşıp aynı anda oyun oynayabilir mi?
Hayır. Farklı oyunları oynamak isteseler bile paylaşılan bir kütüphane aynı anda sadece bir kullanıcı tarafından kullanılabilir ve bu kısıtlamaya kütüphane sahibi de dahildir."
aynı anda 2 kişi hesaba giremiyo denedim kuzenle çevrimsışı modda god of war oynuyordu bende başka oyuna girince ana pc be olunca onu 5 dk sonra oyundan attı