Neler Yeni

steam aldığım oyun gelemdi

bartubb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
bartu benlibay
bu gün indirimde fifa 23 aldım kartımdan para çekildi ( ininal ) ama steamde ödeme onaylanmadı görünüyordu bende siparişi iptal ettim ama param geri hesabıma yatmadı sipariş geçmişimde de görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim

İnFless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Yağız Çelik
bu gün indirimde fifa 23 aldım kartımdan para çekildi ( ininal ) ama steamde ödeme onaylanmadı görünüyordu bende siparişi iptal ettim ama param geri hesabıma yatmadı sipariş geçmişimde de görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim
yardım steam destek kısmından fifa 23 ü seçip kütüphanemde değil i seçersen çözülecektir

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Steamde oyun alırken direkt parayı atmıyorsun ki parayı steame atıyorsun siparişi iptal edersende steam cüzdanında kalıyor

bartubb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
bartu benlibay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
denedim fifa 23 ün ücretsiz hafta sonu sürümünü gösteriyor

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
15 gün süresi var diye biliyorum.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Steamde oyun alırken direkt parayı atmıyorsun ki parayı steame atıyorsun siparişi iptal edersende steam cüzdanında kalıyor
Oyunu satın alırken direk parayı atmış oluyorsun. İade etmek istediğinde iade seçeneklerinde karta iade veya steam bakiyesine iade seçeneği çıkıyor.

bartubb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
bartu benlibay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun bana hiç gelmedi
Oyunu satın alırken direk parayı atmış oluyorsun. İade etmek istediğinde iade seçeneklerinde karta iade veya steam bakiyesine iade seçeneği çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2022-12-17 192213.png

Top Bottom