bu gün indirimde fifa 23 aldım kartımdan para çekildi ( ininal ) ama steamde ödeme onaylanmadı görünüyordu bende siparişi iptal ettim ama param geri hesabıma yatmadı sipariş geçmişimde de görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim
yardım steam destek kısmından fifa 23 ü seçip kütüphanemde değil i seçersen çözülecektirbu gün indirimde fifa 23 aldım kartımdan para çekildi ( ininal ) ama steamde ödeme onaylanmadı görünüyordu bende siparişi iptal ettim ama param geri hesabıma yatmadı sipariş geçmişimde de görünmüyor yardımcı olursanız sevinirim
steam cüzdanımda 2 tl varSteamde oyun alırken direkt parayı atmıyorsun ki parayı steame atıyorsun siparişi iptal edersende steam cüzdanında kalıyor
Oyunu satın alırken direk parayı atmış oluyorsun. İade etmek istediğinde iade seçeneklerinde karta iade veya steam bakiyesine iade seçeneği çıkıyor.Steamde oyun alırken direkt parayı atmıyorsun ki parayı steame atıyorsun siparişi iptal edersende steam cüzdanında kalıyor
Oyunu satın alırken direk parayı atmış oluyorsun. İade etmek istediğinde iade seçeneklerinde karta iade veya steam bakiyesine iade seçeneği çıkıyor.