Neler Yeni

Steam apex legends hesap değiştirme

onurorkun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
onur örkün
Arkadaşlar Steam'de Apex Legend'si indirdim ve oyunu açtıktan sonra Origin hesabı bağlama ekranı geldi ben de hesabımı bağladım fakat yanlış hesabı bağlamışım. Şimdi ise yanlış bağladığım hesabımı silip asıl hesabımı bağlamak istiyorum fakat henüz bir yol bulamadım. Gerçekten çözümü yokmu

En İyi Cevap
3
Yanlış origin hesabı ile bağladıysan, yanlış bağladığın hesaba originden giriyorsun sol altta isiminin yazdığı yere tıklayıp, EA Account and Billing diyorsun ondan sonra gelen yerde en altta Connections seçeneğine tıklayıp oradan Steam ile bağlantısını kesiyorsun.
Sonra yapman gereken Steamdan oyuna girmek, oyuna girerken eski hesabın bağlantısı kesildiği için tekrar giriş yapmanı isteyecek o zaman yeni hesabını girebilirsin. başka bir forumda böyle diyordu dene istersen

onurorkun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
onur örkün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış origin hesabı ile bağladıysan, yanlış bağladığın hesaba originden giriyorsun sol altta isiminin yazdığı yere tıklayıp, EA Account and Billing diyorsun ondan sonra gelen yerde en altta Connections seçeneğine tıklayıp oradan Steam ile bağlantısını kesiyorsun.
Sonra yapman gereken Steamdan oyuna girmek, oyuna girerken eski hesabın bağlantısı kesildiği için tekrar giriş yapmanı isteyecek o zaman yeni hesabını girebilirsin. başka bir forumda böyle diyordu dene istersen
tm oldu teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,896
Üyeler
168,700
Son üye
MaraPablo
Top Bottom