Neler Yeni

Steam buga girdi ve geçmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
R6 indirmeye karar verdim annem sabah kaldırıp kardeşin online derse giremiyor kapat indirmeni dedi tabi uykuluyum direk kapatım pc yi neyse 1 saat sonra işte açtım baktım masaüstünde simge var steam a girdim oyun yok yükle yazıyordu bende aman ssd aldığım zaman indiririm dedim bugün apex indircektim ama harddiskimde oyun yüklü gözüküyor 133 gb yer vardı oyunda r6 1

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
R6 indirmeye karar verdim annem sabah kaldırıp kardeşin online derse giremiyor kapat indirmeni dedi tabi uykuluyum direk kapatım PC yi neyse 1 saat sonra işte açtım baktım masaüstünde simge var steam a girdim oyun yok yükle yazıyordu bende aman ssd aldığım zaman indiririm dedim bugün apex indircektim ama harddiskimde oyun yüklü gözüküyor 133 gb yer vardı oyunda r6 1
İndirme yarım kaldığında bile belirli bir yer kaplıyor

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
R6 indirmeye karar verdim annem sabah kaldırıp kardeşin online derse giremiyor kapat indirmeni dedi tabi uykuluyum direk kapatım PC yi neyse 1 saat sonra işte açtım baktım masaüstünde simge var steam a girdim oyun yok yükle yazıyordu bende aman ssd aldığım zaman indiririm dedim bugün apex indircektim ama harddiskimde oyun yüklü gözüküyor 133 gb yer vardı oyunda r6 1
Steam'in dosyalarına girip oyunu silin ya da geri kalanını yükleyin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Steam Cde kuruluysa

C > ProgramDosyaları(x86) > SteamApps > Common kontrol et. R6 varsa sil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bak şimdi W10 ayarlarından depolama diyorsun ve içeri giriş yaptıktan sonra r6 gözükecek zaten sil tekrar yükle sorunun ortadan kalkar
Yok sildim yine aynı 13 gb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,800
Üyeler
161,501
Son üye
imecc
Top Bottom