Neler Yeni

Steam CD key aktif edildikten sonra hesaptan silinebilir mi?

cuteay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kutay Karadağ
Arkadaşlar iyi günler. Daha yeni Kinguin üzerinden aşağıdaki linkteki Squad oyununun Steam keyini aldım aktifleştirdim ancak içime kurt düştü bazı insanlar oyun kodunu satan kişi çalıntı kredi kartı ile aldıysa oyun kodunu vb gibi durumlarda oyunun hesabımdan gidebileceğini söylediler. İlerleyen zamanda bu aktifleştirdiğim oyunun hesabımdan silinmesi gitmesi mümkün mü? https://www.kinguin.net/tr/category/293468/squad-ru-cis-tr-pc-steam-cd-key

Oguz...

80+ Bronze
Çok uzak bir ihtimal nerdeyse imkansız gibi bir şey adam keyi elden alıp satıyorda olabilir

stereohearts

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,402
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
çalıntı kredi kartı ile aldıysa oyun kodunu vb gibi durumlarda oyunun hesabımdan gidebileceğini söylediler
Doğrudur, böyle bir durumda kinguin ile iletişime geçerek para iadesi talep edeceksiniz. Düşük bir ihtimal ama olası bir durum

cuteay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kutay Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok uzak bir ihtimal nerdeyse imkansız gibi bir şey adam keyi elden alıp satıyorda olabilir
Evet haklısınız çok düşük bir ihtimal ancak bu ve bunun gibi şeylerin başıma gelme şansı var mıdır? Böyle bir durum yaşar mıyım? Kod geri gider mi? Satın aldığım ürünün linkini bıraktım oraya acaba oyun hesabımdan giderse kinguin destek ekibiyle iletişime geçsem para iadesi ya da tekrardan kod verilmesi mümkün müdür?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğrudur, böyle bir durumda kinguin ile iletişime geçerek para iadesi talep edeceksiniz. Düşük bir ihtimal ama olası bir durum
Peki böyle bir durum yaşanırsa para iadesi kesin yapıyorlar mı yoksa üstünden vakit geçti, kontrol etseydiniz gibi sebepler sunup geçiştiriyorlar mı? Birde ürünün linkini bıraktım oraya acaba satıcıya bakabiliyor musunuz? Böyle bir şeyin başıma gelme yüzdesi nedir?

Oguz...

80+ Bronze
Aldıktan sonra görsel vb. Kayıt halinde belge tutarsanız alma şansınız artar gibi geliyor

cuteay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kutay Karadağ
Aldıktan sonra görsel vb. Kayıt halinde belge tutarsanız alma şansınız artar gibi geliyor
Umarım böyle bir şey yaşamam hocam düşük bir ihtimal gibi duruyor. Çok teşekkür ederim yinede

stereohearts

80+ Gold
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,402
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Peki böyle bir durum yaşanırsa para iadesi kesin yapıyorlar mı yoksa üstünden vakit geçti, kontrol etseydiniz gibi sebepler sunup geçiştiriyorlar mı? Birde ürünün linkini bıraktım oraya acaba satıcıya bakabiliyor musunuz? Böyle bir şeyin başıma gelme yüzdesi nedir?
Yorumları çok iyi çok düşük ihtimal, öyle bir şey diyemezler :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,758
İsim
Kerem Çavuş
çok da zor ihtimal değil zamanında razer üzerinden aldığımız resident evil keyleri steamden aktifleştirilmesine rağmen hesaptan silinmişti

cuteay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kutay Karadağ
çok da zor ihtimal değil zamanında razer üzerinden aldığımız resident evil keyleri steamden aktifleştirilmesine rağmen hesaptan silinmişti
O olaya baktım o olay hatalı bir durumdan dolayı yaşanmış bir aksilik gibi. Benimki şu an öyle bir durum değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,953
Üyeler
164,754
Son üye
Kasmzdmr
Top Bottom