Vay canına! Hocam biz konuyu anlamamistik çok yardımcı oldunuz.Sanırım çizim yükleyemiyorsun
Ne demem hocam yardımlaşmak için burdayız bide konuyu açan arkadaş yardım istiyor galiba emin olamadımVay canina! Hocam biz konuyu anlamamistik cok yardimci oldunuz.
Dur hocam banlatma bizi gizlilik ayarlarından dolayı olabilir ya da 5 dolar harcama yapmamışsındır veya telifli görsel yüklemeye çalışıyorsundur gif yüklemeye çalışıyorsan onun bi komutu var webten girip inceleye yazman lazımİstemiyorum Kanka Ya Yanlışlıkla Açmışım
https://steamcommunity.com/id/F4IRFL4Y/Dur hocam banlatma bizi gizlilik ayarlarından dolayı olabilir ya da 5 dolar harcama yapmamışsındır veya telifli görsel yüklemeye çalışıyorsundur gif yüklemeye çalışıyorsan onun bi komutu var webten girip inceleye yazman lazım
Yok gibi ama neden olmasın
Aha cengiz yakaladım seni. Sen geçen last of us için toreentten indirin diye instadan hikaye atmamış mıydın Steamden almışsın
Kimsin Kanka Hatırlayamadım Kanka Almadim Ark Amd Sistem Almıştı Bedava The Last Of US Veriyordu Ark Oynamıyor Diye Çektim HesabaAha cengiz yakaladım seni. Sen geçen last of us için toreentten indirin diye instadan hikaye atmamış mıydın Steamden almışsın
istek attım bide
Haa tamam o zaman görmeyim bida yakalarım yoksaKimsin Kanka Hatırlayamadım Kanka Almadim Ark Amd Sistem Almıştı Bedava The Last Of US Veriyordu Ark Oynamıyor Diye Çektim Hesaba