D anlık +3milyonu geçicekBence tutmaz
D anlık +3milyonu geçicekBence tutmaz
eğer gelirse valorantın işi zorBence tutmaz
eski source de tutmadı malesef hala 1.6 oynanmıştı ozamanda o yüzden tutcağını sanmıyorum grafikler aksine çok göze batıyor gibi oluyor.eğer gelirse valorantın işi zor
Eski source tutmadı derken, ne alaka ? CSGO ilk çıktığında CS 1.6 zaten nirvana bir oyundu, insanlar CSGO'ya alışamadı ilk başta tabii ki. Şimdi CSGO en kötü zamanlarında 400-500 bin aktif oynanıyor. CS 1.6'nın 50 bin'i geçtiğini görmedim. Güncelleme geldiği zaman en az aktif 2 milyon ile rekor kıracağını düşünüyorum.eski source de tutmadı malesef hala 1.6 oynanmıştı ozamanda o yüzden tutcağını sanmıyorum grafikler aksine çok göze batıyor gibi oluyor.
Hayır arkadaş Counter Strike: Source'dan bahsediyor. O oyun gerçekten tutmamıştı. Daha sonra çıkan CS:Global Offensive ile ivme yakalandı.Eski source tutmadı derken, ne alaka ? CSGO ilk çıktığında CS 1.6 zaten nirvana bir oyundu, insanlar CSGO'ya alışamadı ilk başta tabii ki. Şimdi CSGO en kötü zamanlarında 400-500 bin aktif oynanıyor. CS 1.6'nın 50 bin'i geçtiğini görmedim. Güncelleme geldiği zaman en az aktif 2 milyon ile rekor kıracağını düşünüyorum.
Evet çünkü silah animasyonu dışında çok fazla şey katmamıştı. İlk çıktığı zaman cs 1.6 çok fazla oynanıyordu ve hali hazırda modlu severlar vardı, ileri tarihlerde çok daha fazla modlar eklendi. Şu an bile cs 1.6 daha fazla oynanıyor fakat bana göre hakkı yenmiş bir oyun. CS Source'un, 1.6'ya göre çok daha eğlenceli modlar yapılabilecek bir yapısı var fakat iş işten geçti.Hayır arkadaş Counter Strike: Source'dan bahsediyor. O oyun gerçekten tutmamıştı. Daha sonra çıkan CS:Global Offensive ile ivme yakalandı.
Evet ben de öyle düşünüyorum. Detayı fazla bir oyundu.Evet çünkü silah animasyonu dışında çok fazla şey katmamıştı. İlk çıktığı zaman cs 1.6 çok fazla oynanıyordu ve hali hazırda modlu severlar vardı, ileri tarihlerde çok daha fazla modlar eklendi. Şu an bile cs 1.6 daha fazla oynanıyor fakat bana göre hakkı yenmiş bir oyun. CS Source'un, 1.6'ya göre çok daha eğlenceli modlar yapılabilecek bir yapısı var fakat iş işten geçti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yine de Furien mod için CS 1.6 efsanedir.