Neler Yeni

STEAM CÜZDA KODU HATASI

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdullah
MSI kampanyasından steam cüzdan kodu aldım ancak etkinleştirmeye çalıştığım zaman hata alıyorum. Sonradan fark ettim ve kod kampanyasının yanında Türkiye Rusya ve Arjantin de geçerli değildir yazıyor. Bu kodu nasıl kullanabilirim ?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
MSI kampanyasından steam cüzdan kodu aldım ancak etkinleştirmeye çalıştığım zaman hata alıyorum. Sonradan fark ettim ve kod kampanyasının yanında Türkiye Rusya ve Arjantin de geçerli değildir yazıyor. Bu kodu nasıl kullanabilirim ?
Hesabin Türkiye hesabı olduğu için kullanamazsin bir ihtimal VPN açıp mağaza ülkesi degistirip kullanabilirsin belki ama ban yersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabin Türkiye hesabı olduğu için kullanamazsin bir ihtimal VPN açıp mağaza ülkesi degistirip kullanabilirsin belki ama ban yersin
Bir arkadaş sürekli yapıyormuş bunu ancak bunu yaparken sürekli 1 dolarlık ürün alıyormuş bu sayede steam orada yaşadığını vs anlıyormuş. Yedek hesabım ile deneme yapıcam.
MSI kampanyasindan ne aldiysan o siteden iltisim gec belki yardimci olurlar
İletişimne geçtim ancak dönüş yapmadılar beklemeli miyim yoksa direk yukarıda yazdığım şekilde mi yapsam bnilemedi.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Bir arkadaş sürekli yapıyormuş bunu ancak bunu yaparken sürekli 1 dolarlık ürün alıyormuş bu sayede steam orada yaşadığını vs anlıyormuş. Yedek hesabım ile deneme yapıcam.

İletişimne geçtim ancak dönüş yapmadılar beklemeli miyim yoksa direk yukarıda yazdığım şekilde mi yapsam bnilemedi.
Tavsiye etmiyorum ama sen bilirsin istiyorsan yap

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İlyas Çağan

Hangi alışveriş sitesinden kullandin bu kampanyayi

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Denedim ancak steam sürekli hata verdi.

Steam ürün kaydettikçe puan veriyor bu şekilde 600 puan oldu ve 12 usd aldım. Doğum gününde 100 puan veriyor. Şimdi üye olursan 6 senede 12 usd kazanıyorsun otomatik olarak :DF
Anladim hocam kusura bakma bilmiyorum

Top Bottom