Neler Yeni

Steam de insanları görüyorum profilleri şekilli

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Nasıl şekilli renkli falan yapıyorlar acaba bilgisi olan var mı

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Şekilli renkli olan tam olarak neresi? Verebileceğiniz örnek varsa yardımcı olurum.

Puan dükkanından oyun veya sanatçı profili alarak temalarını şeffaf veya farklı bir renk tonunda yapabilirsin.
Pazar veya Puan dükkanından alacağın arka planlarlada profilini renklendirebilirsin. Ayrıca puan dükkanında hareketli arkaplan, avatar ve çerçeve mevcut.
Steamde 10 Level veya üstüysen Çizim vitrini ekleyerek arka planın tamamını sergileyebilirsin.

Oyun alarak kazandığın puanlarla profilini daha renkli ve güzel yapabilirsin 1tl 100 puan diye hatırlıyorum puan dükkanında 2000 puan a çerceveler ve arka planlar bulabilirsin

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şekilli renkli olan tam olarak neresi? Verebileceğiniz örnek varsa yardımcı olurum.

Puan dükkanından oyun veya sanatçı profili alarak temalarını şeffaf veya farklı bir renkte yapabilirsin.
Pazar veya Puan dükkanından alacağın arka planlarlada profilini renklendirebilirsin.
Steamde 10 Level veya üstüysen Çizim vitrini ekleyerek arka planın tamamını sergileyebilirsin.
Kanka takaslarda insanların profillerine bakıyorum rengarenk gökkuşakları falan filan var kocaman ATATÜRK fotoğrafları vs vs
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun alarak kazandığın puanlarla profilini daha renkli ve güzel yapabilirsin 1tl 100 puan diye hatırlıyorum puan dükkanında 2000 puan a çerceveler ve arka planlar bulabilirsin
Puan dükkanı tam olarak nerde hocam steam de

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kanka takaslarda insanların profillerine bakıyorum rengarenk gökkuşakları falan filan var kocaman ATATÜRK fotoğrafları vs vs
Mesela bak benim profilde orta kısımda çerçeveyle ayrılmış ama arka planın devamı olan kısım Çizim vitrini. Oraya istediğin fotoğrafı ekleyebilirsin. Steamde her 10 level atladığında 1 vitrin veriyor. O ilk verileni Çizim vitrini olarak kullanıyor çoğu oyuncu.

Hareketli arka plan, çerçeve ve avatar için puan dükkanından alman gerekiyor.

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Oyunum var baya ama 5 levelim kasmanın bir yolu falan var mı

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Oyunum var baya ama 5 levelim kasmanın bir yolu falan var mı
Şu an sonbahar etkinliği var. Bütün hepsine farklı oyun seç hangisini seçtiğin önemli değil. 1 tanesi sende olan oyunlardan olsun. Bu oyunu açıp kapat ve incelemesini düzenlersen toplamda 100 XP veriyor. Yani 1 level daha atlamış oluyorsun.

En çok EXP veren Topluluk görevleridir. Onu tamamlayınca geriye çok bir açığın kalmaz. Cevher Üreticisi, Topluluk katılımcısı görevi, Cömert görevi gibi görevlerle tamamlayabilirsin. İnternette detaylı anlatımları var.

Hala daha eksik level kaldıysa oyun rozeti işlemekten başka çaren yok.

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Enes kaplan
Puan dükkanından hareketli ögeler alabilirsin.

DenizGöksu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Deniz Göksu
Direkt puan alabiliyor muyuz peki? 1TL 100 puan demişsiniz ya

Önerebileceğiniz Hareketli Prfil arka planları var mıdır 3600 puanım var şimdilik

Şu an sonbahar etkinliği var. Bütün hepsine farklı oyun seç hangisini seçtiğin önemli değil. 1 tanesi sende olan oyunlardan olsun. Bu oyunu açıp kapat ve incelemesini düzenlersen toplamda 100 XP veriyor. Yani 1 level daha atlamış oluyorsun.

En çok EXP veren Topluluk görevleridir. Onu tamamlayınca geriye çok bir açığın kalmaz. Cevher Üreticisi, Topluluk katılımcısı görevi, Cömert görevi gibi görevlerle tamamlayabilirsin. İnternette detaylı anlatımları var.

Hala daha eksik level kaldıysa oyun rozeti işlemekten başka çaren yok.
Önceden aldığım oyunlar için inceleme yorumu yapsam xp verir mi

Son düzenleme:

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Direkt puan alabiliyor muyuz peki? 1TL 100 puan demişsiniz ya

Önerebileceğiniz Hareketli Prfil arka planları var mıdır 3600 puanım var şimdilik

Önceden aldığım oyunlar için inceleme yorumu yapsam xp verir mi
Hayır bahsettiğim etkinlik için orada aday gösterdiğiniz oyunu incelemeniz gerekiyor. 1 TL 100 puan demedim bu bahsettiğim etkinlikten 100 XP alabiliyorsunuz dedim.

Hareketli arka plan felan bende öneri bekliyorum konu açtımda cevaplayan yok. 😅

Bahsettiğim etkinliğe dair bir video bırakıyorum.

Top Bottom