kaç kere dendeinSteam a girmek için guard kod var ve girmeye çalıştığımda normalde telefonuma bildirim gelmesi gerekiyor ama gelmiyor bilgisi Olan varmı?
mobil 2fa açdıysan steam i telefonuna indir steam guard a tıkla ordaki kodun süresi bitmeden yaz
Açık olduğunu halde gelmiyorAyarlardan Uygulamalar Kısmına Gel Steamı Bul Ordan Bildirimleri Etkinleştir
Ben tlefonumu sıfırladım ve dün steami tekrar yükledim kullanıcı adı ve şifreyi girdjm kodun sms olarak gelmesi gerekiyor ve gelmedi8 plus var bende bazen telefonumun ekranı kilitli ve açık iken bana da gelmeyebiliyor, bende uygulamaya girip koda bakıyorum.
Telefon Açıkken Geliyor mu?Steam a girmek için guard kod var ve girmeye çalıştığımda normalde telefonuma bildirim gelmesi gerekiyor ama gelmiyor bilgisi Olan varmı?
Hiçbir şekilde gelmiyor sim kart takılı bildirimler etkinTelefon Açıkken Geliyor mu?
ozaman dostum şifreni girdikten sonra lütfen yardım edin butonuna tıkla ardından kimlik doğrulayıcıyı kaldır de ve yönlendirmeleri takip et, girişini yaptıktan sonra telefondan tekrar aktif edebilirsin.Ben tlefonumu sıfırladım ve dün steami tekrar yükledim kullanıcı adı ve şifreyi girdjm kodun sms olarak gelmesi gerekiyor ve gelmedi
İnt Araştırdım Takas Banın Falan Varsa GelmiyomuşHiçbir şekilde gelmiyor sim kart takılı bildirimler etkin
Steam Durumunu Çevrimdışı Yap Öyle Oluyo Ama Online Oyunlara GiremiyosunHiçbir şekilde gelmiyor sim kart takılı bildirimler etkin