Neler Yeni

Yardım Steam den bildirim almama sorunu

Oguzd45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Oğuz Demir
Steam a girmek için guard kod var ve girmeye çalıştığımda normalde telefonuma bildirim gelmesi gerekiyor ama gelmiyor bilgisi Olan varmı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
mobil 2fa açdıysan steam i telefonuna indir steam guard a tıkla ordaki kodun süresi bitmeden yaz

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ayarlardan Uygulamalar Kısmına Gel Steamı Bul Ordan Bildirimleri Etkinleştir

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
8 plus var bende bazen telefonumun ekranı kilitli ve açık iken bana da gelmeyebiliyor, bende uygulamaya girip koda bakıyorum.

Oguzd45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Oğuz Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8 plus var bende bazen telefonumun ekranı kilitli ve açık iken bana da gelmeyebiliyor, bende uygulamaya girip koda bakıyorum.
Ben tlefonumu sıfırladım ve dün steami tekrar yükledim kullanıcı adı ve şifreyi girdjm kodun sms olarak gelmesi gerekiyor ve gelmedi

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Steam a girmek için guard kod var ve girmeye çalıştığımda normalde telefonuma bildirim gelmesi gerekiyor ama gelmiyor bilgisi Olan varmı?
Telefon Açıkken Geliyor mu?

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Ben tlefonumu sıfırladım ve dün steami tekrar yükledim kullanıcı adı ve şifreyi girdjm kodun sms olarak gelmesi gerekiyor ve gelmedi
ozaman dostum şifreni girdikten sonra lütfen yardım edin butonuna tıkla ardından kimlik doğrulayıcıyı kaldır de ve yönlendirmeleri takip et, girişini yaptıktan sonra telefondan tekrar aktif edebilirsin.

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Top Bottom