Steam`den kaç tane oyun alınabilir

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
12,396
Bütçe max 40 tl bu fiyata bi kaç tane oyun arıyorum güzel herkesin tavsiye ettiği parasını sonuna kadar hakeden oyunlar

Ne tarz lazım ?

Bütçe max 40 TL bu fiyata bi kaç tane oyun arıyorum güzel herkesin tavsiye ettiği parasını sonuna kadar hakeden oyunlar
Kesinlikle bana kalirsa witcher3 tur 22 TL'ye game of the year edition alin ve bir oyun parasini nasil hak eder gorun :)
Bunun yaninda arkadaslarinizla oynamak icin pummel party garrysmod gibi oyunlar alinabilir

Ben az önce 70 TL ye 13 tane oyun aldım zevkle oynayacağım. Bağımsız yapım seviyorsan sen de bolca alabilirsin o paraya.

Metal Gear Solid V: Phantom Pain 16 TL

Bütçe max 40 TL bu fiyata bi kaç tane oyun arıyorum güzel herkesin tavsiye ettiği parasını sonuna kadar hakeden oyunlar
kaldırırsa pc witcher 3 al. hatta para yeterse goty edition al.ben aldım 15 saat oynadım 150 saat falan oynamayı düşünüyorum dlc ile.takıntım var map te adım basmadığım keşfetmediğim yer,yapmadığım yan görev kalmayacak.hikayesini bilmiyorum diyorsan da
bu 3 videoyu izle hikayeye hakim olursun.ayrıca yeni oyun açarken witcher 2 kayıt dosyasını yükle yi evet olarak seç grifin i kestikten sonra sarayda witcher 2 yi oynamasan bile witcher 2 deki seçimleri yapabiliyorsun.ben letho yu falan sağ bıraktım.hatta oyunda lethoyla karşılaştım dolaşırken tesadüfen.birlikte savaştık adamlarla falan.witcher 2 deki seçimler witcher 3 e etki ediyor .çok büyük etki değil ama ediyor sonuçta.

Ne tarz lazım ?
Böyle sıkılmayacağım hikayeli de olabilir ne biliyim aldığıma çok sevineceğim parasını hak eden oyunlar Rust oynıyan çok amam nası bi içeriği olduğunu bilmediğim için almıyor The Forest bu aralar çok popüler oldu bilmiyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaldırırsa PC witcher 3 al. hatta para yeterse goty edition al.ben aldım 15 saat oynadım 150 saat falan oynamayı düşünüyorum dlc ile.takıntım var map te adım basmadığım keşfetmediğim yer,yapmadığım yan görev kalmayacak.hikayesini bilmiyorum diyorsan da
bu 3 videoyu izle hikayeye hakim olursun.ayrıca yeni oyun açarken witcher 2 kayıt dosyasını yğkle yi evet olarak seç grifin i kestikten sonra sarayda witcher 2 yi oynamasan bile witcher 2 deki seçimleri yapoabiliyorsun.ben letho yu falan sağ bıraktım.hatta oyunda lethoyla karşılaştım dolaşırken tesadüfen.birlikte bişiler yaptık falan.witcher 2 deki seçimler witcher 3 e etki ediyor .çok büyük etki değil ama ediyor sonuçta.
Pc güncel o kadar kötü değil hocam açar witcher 3

Böyle sıkılmayacağım hikayeli de olabilir ne biliyim aldığıma çok sevineceğim parasını hak eden oyunlar Rust oynıyan çok amam nası bi içeriği olduğunu bilmediğim için almıyor The Forest bu aralar çok popüler oldu bilmiyorum ama

PC güncel o kadar kötü değil hocam açar witcher 3
oynayabiliyorsan en yüksekte oyna.pc salondaysa dikkat et her an müstehcen sahne çıkabiliyor hee

Gizlilik ve sabırla strateji yapıp millete çullanmayı sever isen, Dishonered, Aragami falan, açık dünyalı güzel hikayeli Assassins creed 2 var.

oynayabiliyorsan en yüksekte oyna.PC salondaysa dikkat et her an müstehcen sahne çıkabiliyor hee
Hangi oyun?

Gizlilik ve sabırla strateji yapıp millete çullanmayı sever isen, Dishonered, Aragami falan, açık dünyalı güzel hikayeli Assassins creed 2 var.
Simülator oyunları olaraak ne önerirsiniz

Geri