bynogameden satabilirsin bizesat'danArkadaşlar steam hesabım var. Kardeşim cs:go oynuyordu çocuk olduğu için "Abi 50tl 100lira eşya düşürdüm" diyordu ki sene 2018'ler. İnanmamıştım bugünlerde paraya sıkışığım. Dedim ki şu steam hesabıma bakayım. Gördüm ki 1200tl civarlarında kasa, +10 eldiven kasası vs gördüm. Fakat tecrübesizim bu konularsa bilgim yok. Ben bunu nasıl nakite dönüştürürüm bilenler yardımcı olursa sevinirim. Ektekiler sadece gördüklerim. Pc sahibi değilim mobilden bakıyorum bu yüzden tüm eşyaların değerlerine bakamadım.
Çok kestiniz hocam genelde yüzde 15 oluyor. 122,5 daha iyi olurRDR2 150 olunca 100 atabilirim nakit
Valla keyfi bilir benim acelem yok elbet bulurum 100e alacak birisiÇok kestiniz hocam genelde yüzde 15 oluyor. 122,5 daha iyi olur
Bynogame ile dönüştürebilirsiniz ama en son Steam %55 komisyon kesiyordu artmış olabilir. YouTube'da detaylı videoları varArkadaşlar steam hesabım var. Kardeşim cs:go oynuyordu çocuk olduğu için "Abi 50tl 100lira eşya düşürdüm" diyordu ki sene 2018'ler. İnanmamıştım bugünlerde paraya sıkışığım. Dedim ki şu steam hesabıma bakayım. Gördüm ki 1200tl civarlarında kasa, +10 eldiven kasası vs gördüm. Fakat tecrübesizim bu konularsa bilgim yok. Ben bunu nasıl nakite dönüştürürüm bilenler yardımcı olursa sevinirim. Ektekiler sadece gördüklerim. Pc sahibi değilim mobilden bakıyorum bu yüzden tüm eşyaların değerlerine bakamadım.