Yani diyor ki herhangi bir sorun yok. Şu şu şekilde artar rankın veya azalır diye de bilgilendirme yapmış.Böyle bir yazı atıılar ne demek istiyor anlamadım Alıntıyı görüntüle
Ona biz karışamayız bizim yetkimiz yok diyor. Onu oyun yapar diyor.Böyle bir yazı atıılar ne demek istiyor anlamadım Alıntıyı görüntüle
Cs go da levelleri ve rankları yükseltemeyiz diyor, sen mail mi attin steam desteğe?Böyle bir yazı atıılar ne demek istiyor anlamadım Alıntıyı görüntüle
Sen oynadıkça ve kazandıkça atlar bende 11 maç üst üste kazanmıştım ama atlatmadı,maç kazanmaktansa iyi oynamakta lazım hep sonuncu olursan ve kötü oynarsan atlatmaz biraz da şans işi atlatması.Evet 1 lose 1 berabere 6 Win atlamadı
HOCAM RANK NE SİZİN ?Sen oynadıkça ve kazandıkça atlar bende 11 maç üst üste kazanmıştım ama atlatmadı,maç kazanmaktansa iyi oynamakta lazım hep sonuncu olursan ve kötü oynarsan atlatmaz biraz da şans işi atlatması.
hala oynuyosanız DC verin oynayalımSen oynadıkça ve kazandıkça atlar bende 11 maç üst üste kazanmıştım ama atlatmadı,maç kazanmaktansa iyi oynamakta lazım hep sonuncu olursan ve kötü oynarsan atlatmaz biraz da şans işi atlatması.
bunu bilmiyordum. öğrendiğim iyi oldu. sadece dust2 oynamamak lazım demek ki.Aynı haritada oynuyosan ondan olabilir
Evet, her maç 40 kill alıp S1'de kaldımbunu bilmiyordum. öğrendiğim iyi oldu. sadece dust2 oynamamak lazım demek ki.