MAH0A
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 516
- İsim
- Mahmut Taplamacıoğlu
Böyle bir E-posta aldım ve ardından Steam üzerinden özel mesaj geldi ve hesabın dolandırıcılık faaliyetleri adı altında incelemeye alındığına dair bir şeyler yazdı ingilizce olarak ve ardından sonra resmi bir dil kullanarak türkçe dilinde yazmaya başladı ve mesajlar çok resmi görünüyordu. Ben Steam Support un böyle iletişime geçeceğini düşünmediğim için hesabı direk engelledim, şifreleri vb. değiştirdim fakat hesabımdaki bazı şeyleri eski haline getiremiyorum. Bilgisayarımda yüklü olan tüm oyunlar silinmiş. Envanterdeki itemler falan duruyor ve şuan Mobil Guard yüzünden 15 gün takas ve pazar banı var hepsinin. Steam Support a direk mesaj attım az önce. Hesabımdaki arkadaşlarımın hepsinde engel vardı onları da kaldırdım. Ayrıca profil fotoğrafı ve profil adım da değiştirilmişti. Bunları da yeniden düzenledim. Yardımcı olur musunuz?
NOT: 3. parti olan herhangi bir siteye giriş yapmadım. Kesinlikle saçma sapan sitelerde vakit geçirmiyorum. Her şeyi yasal olarak yaptığımdan eminim. Yani bu nasıl olabiliyor bunu da anlamıyorum.
CS2 DLC si bile kaldırılmış, CS2 artık görünmüyor harika gerçekten.
NOT: 3. parti olan herhangi bir siteye giriş yapmadım. Kesinlikle saçma sapan sitelerde vakit geçirmiyorum. Her şeyi yasal olarak yaptığımdan eminim. Yani bu nasıl olabiliyor bunu da anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CS2 DLC si bile kaldırılmış, CS2 artık görünmüyor harika gerçekten.
Ekler
Son düzenleme: