Neler Yeni

Steam Doom Serisi Alınır Mı?

BLueSouL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ogün
Arkadaşlar indirim varken bir oyun almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim açıkcası param yok ama kredi kartından alıcam fazla bütçem yok.
Doom oyununun hangisi alınmalı sizce yada tüm serimi alınmalı veya başka önereceğiniz oyun varmı the wicther ,god of war (bu oyunu çok severim ps de oynamıştım) bf,cod vb aşağı yukarı 500 tl harcayabilirim.

Cihangir

80+ Gold
doom serisini oynarım dersen hepsini al yoksa sadece doom eternal al, god of war, days gone, horizon zero dawn, spider man falan alıcaksan etailde indirim var ordan al

BLueSouL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ogün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka etaili bilmiyorum kusura bakma steam key olarakmı veriyor oyunları sıkıntı çıkmaz demi güvenilir mi?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,687
İsim
Fatih
Arkadaşlar indirim varken bir oyun almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim açıkcası param yok ama kredi kartından alıcam fazla bütçem yok.
Doom oyununun hangisi alınmalı sizce yada tüm serimi alınmalı veya başka önereceğiniz oyun varmı the wicther ,god of war (bu oyunu çok severim ps de oynamıştım) bf,cod vb aşağı yukarı 500 TL harcayabilirim.
Fazla butcen yoksa BPM al 8 liraya. DOOM cok istersen paran olunca gamepass al oyna.

Cihangir

80+ Gold
Kanka etaili bilmiyorum kusura bakma steam key olarakmı veriyor oyunları sıkıntı çıkmaz demi güvenilir mi?
steam key veriyo güvenilir forumda ordan oyun alan çok kişi var

Top Bottom