8 dolardan alırken nasıl aldınız direkt 8 dolar mıydıBen denedim bugün, önce 24'ü alıp 25'i 8 dolardan aldım 24 için de iade talebi oluşturdum talep beklemede şu anda onaylanırsa haber veririm
FC 24'ü olanlara 8 dolara geliyordu paketle beraber. Önce 70 dolara FC 24 aldım sonra 8 dolara FC 25'i satın alıp 24'ü iade ettim.fc 24 olanlar da mı alamıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 dolardan alırken nasıl aldınız direkt 8 dolar mıydı
Parası geri geldi mi 24 ünFC 24'ü olanlara 8 dolara geliyordu paketle beraber. Önce 70 dolara FC 24 aldım sonra 8 dolara FC 25'i satın alıp 24'ü iade ettim.
iade geldimi diğer oyun duruyomuFC 24'ü olanlara 8 dolara geliyordu paketle beraber. Önce 70 dolara FC 24 aldım sonra 8 dolara FC 25'i satın alıp 24'ü iade ettim.
Parası geri geldi mi 24 ün
Evet 24'ün iadesi geldi şu anda 25 oynuyorumiade geldimi diğer oyun duruyomu
Merhaba halen fc 24 sahibine fc 25 8.40 olara gözüküyor mu rica etsem kontrol edebilir misiniz?Evet 24'ün iadesi geldi şu anda 25 oynuyorum
Hayır onu düzeltmişler artık 21 dolara alınabiliyorMerhaba halen fc 24 sahibine fc 25 8.40 olara gözüküyor mu rica etsem kontrol edebilir misiniz?
yine her türlü kar ediliyor o zaman galibaHayır onu düzeltmişler artık 21 dolara alınabiliyor
hocam bizde kalıyor demi 450 TL'ye alıncaUkrayna VPN açıp EA App üzerinden 450 TL'ye alabiliyorsunuz FC 25'i. Yıllık EA Play Pro ise 2300 TL'ye geliyor. Eskiden mısır üzerinden daha ucuza yapılıyordu ancak görünüşe göre Mısır için ek önlemler almışlar.
bi dm bakarmısın hocamUkrayna VPN açıp EA App üzerinden 450 TL'ye alabiliyorsunuz FC 25'i. Yıllık EA Play Pro ise 2300 TL'ye geliyor. Eskiden mısır üzerinden daha ucuza yapılıyordu ancak görünüşe göre Mısır için ek önlemler almışlar.