ek olarak aldığın ea play sadece steam oyunları için geçeerli ne diye onu aldın. xbox gamepass alsaydın ya hem içinde ea play var ve bu ea play direk ea oyunlarının hepsini galiba hesini içeriyorSteam Ea Play'den Crysis'i kütüphaneye ekleyememe
Sorun tam olarak şöyle ea play in içinde crysis var ve de crysis artık steam de satılmıyor diyor lakin ben zaten ea play aldım oynayamaz mıyım?Alıntıyı görüntüle
ea play varsa originden oynuyorsun oyunlarıSteam Ea Play'den Crysis'i kütüphaneye ekleyememe
Sorun tam olarak şöyle ea play in içinde crysis var ve de crysis artık steam de satılmıyor diyor lakin ben zaten ea play aldım oynayamaz mıyım?Alıntıyı görüntüle
knk oyun steamden kaldırıldı. xbox gamepass alırsan oynayabilrisin ama beni sarmadı ya. boşver bence ama çok seveni de var
Mesaj otomatik birleştirildi:
ek olarak aldığın ea play sadece steam oyunları için geçeerli ne diye onu aldın. xbox gamepass alsaydın ya hem içinde ea play var ve bu ea play direk ea oyunlarının hepsini galiba hesini içeriyor
ea play varsa originden oynuyorsun oyunları
saolunekleyemiyorsun diye biliyorum.
rica ederim ama deiğim gibi sarmıyor onun yerine nfs fln belki sarar ama bak pp mi görüyon a way out için bir arkadaş bul oynasaolun
Kanka remestred halini alabilirsin galibaSteam Ea Play'den Crysis'i kütüphaneye ekleyememe
kankam bitirdim ben bir arkadaşlasenle oynarım istersen
Mic gelsin haber veririm oynarız kankambende oynarım tekrar
Tamamdır. Gelince yazarım. Biriyle daha oynamak istiyordum ama malum o kişi bugün gitti. Hayatımdan gitti. Gitmeseydi ne oyunllar oynardık neyseyaz bana özelden