Bende uzun oynama sonrası durduk yere donup alt+F4 yapmama rağmen kapanmıyoroyuna girebiliyorum oynuyorum ama 15 dk olmadan ne hata veriyor ne uyarı direk oyun kapanıyor steamden aldım sorun ne acaba?
Hep böyleydi ki. Yeni bir şey değil.daha yeni indirdim deneyeceğim de bi güncelleme gelmesi gerek buna,böyle olmamalı.
oyuna girebiliyorum oynuyorum ama 15 dk olmadan ne hata veriyor ne uyarı direk oyun kapanıyor steamden aldım sorun ne acaba?
çıktığından beri var valla fixlemek gibi bir dertleride yok nedenini kimse bilmiyor.anlamı kalmıyor ki o zaman da,madem sorunlu neden piyasada aga ya
aynı sorunu bende alıyorum bir çözümünü bilen artı ek olarak bazen ekran tamamen donuyor pc power düğmesinden açıp kapatmam gerekiyor yada kendiliğinden kapanıyor sistem özelliklerim rx5600 xt i5 10900h 16gb ramşimdide amd ekran kartı sürücüsü çöktü hatası aldım :/