steam forza horizon 4 açılmıyor.

Steam Le alakalı değil de bu hata kodu gibi bişey aldım bunaları ysptım düzeldi. Taramadan sonra pc yi yeniden başlatmak gerek.

Adım #1: Arama çubuğuna cmd ya da komut istemi yazın ve aratın. Adım #2: Komut İstemi üzerinde sağa tıklayın ve Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğine tıklayın. Adım #3: Var olan satıra sfc / scannow yazın ve Enter'a basın. Adım #4: Tarama ve onarım işleminin tamamlanmasını bekleyin.

Steam Le alakalı değil de bu hata kodu gibi bişey aldım bunaları ysptım düzeldi. Taramadan sonra pc yi yeniden başlatmak gerek.

Adım #1: Arama çubuğuna cmd ya da komut istemi yazın ve aratın. Adım #2: Komut İstemi üzerinde sağa tıklayın ve Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğine tıklayın. Adım #3: Var olan satıra sfc / scannow yazın ve Enter'a basın. Adım #4: Tarama ve onarım işleminin tamamlanmasını bekleyin.
işe yaramıyor

Lanet sorunu çözdüm sonunda
Oyunun yüklü olduğu klasörde
“ TargetHardwareProfiler.dll “ dosyasını silince açılıyor.
1 haftadır canımız çıktı ya
Aga sen harbi diyorum kurtarıcım oldun mavi ekran yiyordum sinirlendim silicektim hallettim senin sayende

oyunun yüklü olduğu dosyaları acaba nereden bulabiliriz?

sırf size msj atmak için üye oldum foruma. Çok değerli bir bilgi, denedim ve sorunum kalmadı . Teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sonradan oyunda bir sıkıntı oldu mu
ben de olmadı

Hocam işe yaradı çok teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

“ TargetHardwareProfiler.dll “ dosyasını silince açılıyor
Çözüldü

Geri