Neler Yeni

STEAM GUARD HAKKINDA YARDIMA İHTİYACİM VAR

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar benim steam guard mobil uygulamasının içindeki koda gelip ordakini giriyorum bence bu güvensiz çünkü hesabımın şifresini alan kişi mobilden de girer ve ordaki kodu girebilir ben steam guard kodunu sms e veya e posta adresime gelsin istiyorum ne yapmam lazım bulamadım yardımcı olabilecek varmı?

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
steam guarda girmesi için mailden onay gerekiyordu sanırsam. zor iş o yüzden.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Niye güvensiz? Mobilde senin kendi telefonunda her şey.

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
başka telefondan girmek için yine kod isteyecek ve bu kod sadece sende olacak yani başka bi telefondan giremeyecek

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar benim steam guard mobil uygulamasının içindeki koda gelip ordakini giriyorum bence bu güvensiz çünkü hesabımın şifresini alan kişi mobilden de girer ve ordaki kodu girebilir ben steam guard kodunu sms e veya e posta adresime gelsin istiyorum ne yapmam lazım bulamadım yardımcı olabilecek varmı?
Mobilden girmesi için sana steam guard kodu gelecek?

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Niye güvensiz? Mobilde senin kendi telefonunda her şey.
Mesela ben hesaba girerken mobil steam uygulamasından guard bölümündeki kodu giriyorum ama ordaki kod benim sms e veya maile gelsin istiyorum gibi bişey çünkü bazılarında o kod sms e falan geliyor daha güvenli yani adam o kodu alması için benim telefonuma erişmesi gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mobilden girmesi için sana steam guard kodu gelecek?
Mesela ben hesaba girerken mobil steam uygulamasından guard bölümündeki kodu giriyorum ama ordaki kod benim sms e veya maile gelsin istiyorum gibi bişey çünkü bazılarında o kod sms e falan geliyor daha güvenli yani adam o kodu alması için benim telefonuma erişmesi gerekir.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Mobil Steam'e giriş yapması gerek, onun için de eposta'Ya şifre geliyor. Güvenli yani.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Furkan Sır
Bizzat kendim kullanıyorum senin telefon numaran üzerinden geliyor kod telefonuna özel bı kod var onu yazın kenara Steam guard kurtarma kodu telefona erişemez siniz onu yazarsınız. Herhangi bi link vs. Tıklamadigin sürece en güvenilir yol budur

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mobil Steam'e giriş yapması gerek, onun için de eposta'Ya şifre geliyor. Güvenli yani.
Haa anladım mesela yeni bir telefon aldım ona steam hesabımı gircem ama girerken Steam guard kodu için giremediğim için o guard kodu benim e postama geliyor.

İsmail_68

80+ Bronze
Guard yetkisi sadece 1 telefona verilebilir yani başka mobil cihazlara yüklediğin steam uygulamasından guard kod alamazsın.Yetkilendirmen gerek başka cihazdan da alabilmek için.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Haa anladım mesela yeni bir telefon aldım ona steam hesabımı gircem ama girerken Steam guard kodu için giremediğim için o guard kodu benim e postama geliyor.
Tam öyle değil, steam mobil uygulamasına giriş için gelen bir kod vardı sanırım, o eposta'ya geliyor.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam mobilden girmek kodusuz mu sence?
Mobilden giriş denerken de senden o kodu girmeni istiyor
Güvenli bir sistem

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tam öyle değil, steam mobil uygulamasına giriş için gelen bir kod vardı sanırım, o eposta'ya geliyor.
Anladım hocam bazen hicbir linke vb tıklamama rağmen hesabımın çalındığını düşünüyorum.

Top Bottom