Neler Yeni

Steam Hediye edilen oyun geri alınabilirmi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
Selam arkadaşlar, bir tanıdığım şu Cs oyununda skin çıkarmış 1400TL fiyata mı ne satmış ama steamden satmıştı. Ayrıca biliyorsunuz indirimler başladı şimdi sorum şu olacak Diyor ki bu parayı nakite çevirebilmek için mesela 22TL'lik Witcher 3'ü 15TL fiyata satıyor. Eğer hediye şeklinde alırsam iptal etme gibi bir seçeneği olurmu? Çok samimi değiliz bu sebeple ne olur ne olmaz emin olmak zorundayım. Normalde edilmiyor diye biliyorum ama geçenlerde bir arkadaş Cyberpunk 2077 oyunu için aynı olayı yapmış ve iptal edilmiş. Her neyse teşekkürler hepinize.
Mesaj otomatik birleştirildi:

upupup

Son düzenleme:

Emir3162

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Emir r
Hediye edersen geri alamazsın

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Selam arkadaşlar, bir tanıdığım şu Cs oyununda skin çıkarmış 1400TL fiyata mı ne satmış ama steamden satmıştı. Ayrıca biliyorsunuz indirimler başladı şimdi sorum şu olacak Diyor ki bu parayı nakite çevirebilmek için mesela 22TL'lik Witcher 3'ü 15TL fiyata satıyor. Eğer hediye şeklinde alırsam iptal etme gibi bir seçeneği olurmu? Çok samimi değiliz bu sebeple ne olur ne olmaz emin olmak zorundayım. Normalde edilmiyor diye biliyorum ama geçenlerde bir arkadaş Cyberpunk 2077 oyunu için aynı olayı yapmış ve iptal edilmiş. Her neyse teşekkürler hepinize.
Mesaj otomatik birleştirildi:

upupup
Cyberpunk 2077 ön siparişte olduğu için olmuş olabilir. Böyle bir şeyin olacağını sanmam.

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,476
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Hayır hediyeyi alan kişi tarafından onay verilmesi gerekiyor.
Yani normal oyun iade eder gibi steam destekten oyunu seçiyorsun ve Gönderen tarafından iade edilebilir tarzı bir buton var yani sen onaylıyorsun o zaman hediye iade edilebilir oluyor.
Yazıyı tam olarak hatırlamadım ama dediğim şekilde işliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Ali Keleş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hediye edersen geri alamazsın
Cyberpunk 2077 ön siparişte olduğu için olmuş olabilir. Böyle bir şeyin olacağını sanmam.
Hayır hediyeyi alan kişi tarafından onay verilmesi gerekiyor.
Yani normal oyun iade eder gibi steam destekten oyunu seçiyorsun ve Gönderen tarafından iade edilebilir tarzı bir buton var yani sen onaylıyorsun o zaman hediye iade edilebilir oluyor.
Yazıyı tam olarak hatırlamadım ama dediğim şekilde işliyor.
Hmm anlıyorum tamam teşekkürler. Sağlama almak amacıyla Hediye Kodu olarak yollattırsam daha iyi olmazmı? Steamde hani Hediye kartları var 20TL fiyatında olanlardan yollasa daha garanti olmazmı?

tahaberk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
tahaberk kaya
Verilen MAL geri alınamaz der atalarımız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular