Neler Yeni

STEAM HESABI ALACAGIM YARDIM

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Kadir
Bende böyle çok oyun bitirdim.Önerim itemsatıştan çok satışı olan otomatik teslim ve botla kod gelen satıcılar olacaktır onları araştırıp kendin bul

oEnesQlf

80+ Silver
20 tl ye alacaksan sorun yok itemsatiş tan satıcı yorumlarına göre alabilirsin

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Batuhan
Normalde torrent vs. karşıyım ama hesap almak, paylaşımlı hesap kullanmak vb. yerine o şekilde oynayabilirsiniz. Çünkü alınan hesaplar çalıntı vs. oluyor ve yapımcı firmaya yine birsey kazandırmış olmuyorsunuz bir hesaba belki 100 kişi giriyor. Yapımcı yine para kazanmıyor, crackli oynayın aynı hesap. Hem o tarz yerlere para kazandırmamış ve kart bilgisi vermemiş olursunuz.

mucel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
guvenilir mi site telefon numarası felan istiyor mu hocam
hocam size direk hesap bilgilerini atıcam bu hesaplar internette beleş dolaşıyor zaten bulan parayla satıyor

otp_47

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mertan yılmaz
ARKADASLAR STEAM HESABI ALMAYI DUSUNUYORUM İÇİNDE LAST OF US VE Bİ KAÇ TANE OYUN İLE BİRLİKTE ONEREBİLCEGİNİZ SİTE VAR MI
her hangi bir siteden alabilirsin hocam zaten steam ofline yapınca herkes oynuyabiliyor o yüzden sıkıntı olmuyor çoğu sitede hesabı hemen değiştirmyor steam ofline yaptın zaman bir den çok kişi oynuyabiliyor verdikleri hesapların çoğu steamden mağaza banı yemiş hesaplar oldu için kafana göre hal ucuz oyun diye bir site var ordan al ben orayı kulanıyorum

Lux0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Çağtay
her hangi bir siteden alabilirsin hocam zaten steam ofline yapınca herkes oynuyabiliyor o yüzden sıkıntı olmuyor çoğu sitede hesabı hemen değiştirmyor steam ofline yaptın zaman bir den çok kişi oynuyabiliyor verdikleri hesapların çoğu steamden mağaza banı yemiş hesaplar oldu için kafana göre hal ucuz oyun diye bir site var ordan al ben orayı kulanıyorum
bakacagım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam size direk hesap bilgilerini atıcam bu hesaplar internette beleş dolaşıyor zaten bulan parayla satıyor
olur hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,310
Üyeler
161,982
Son üye
fatinho 14
Top Bottom